- 99sit
- OP
- 472 mesaje
- din 21 Oct 2013
- Insignia 2018 B20DTH
- Arges
99sit
- Mesaje scrise: 472
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Oct 2013
- Mesaj Privat
In august tocmai sosit din Norvegia,m-am decis sa schimb si eu volanta si kit-ul de ambreiaj, la cei 227.000 ai masinii era necesar. Odata cu asta , fiindca in cei 55.000 km de cand posed masina am mers pe mana cartii de service din germania ( care a fost ce trebuia! ), am schimbat si distributia. Pe langa asta tot fiind in service am schimbat si placutele pe fata si spate, bineinteles , antigel si ulei +filtre.
De cand m-am urcat in masina , zgomotul e diferit si nu ma refer la volanta care nu mai bate si vibreaza, ma refer la sunetul motorului. Mie mi se pare diferit de ce era , are un sunet mai profund pe accelerare , (ca si cum ar bate avansul ) sau ca si cum un injector ar face zgomot.
Am facut deja 3000 de km de atunci si bineinteles ca pe drumul de Campulung_Pitesti a picat si un rulment ceea ce face mai dificila recunoasterea sunetelor. Am sa schimb rulmentul , mecanicul meu a zis ca nu e nimic diferit , dar nu merge el cu masina .
Ma intreb daca a mai experimentat cineva asa ceva.
P.S.
Scuze daca s-a mai vorbit despre asta , am cautat dar nu am gasit .
De cand m-am urcat in masina , zgomotul e diferit si nu ma refer la volanta care nu mai bate si vibreaza, ma refer la sunetul motorului. Mie mi se pare diferit de ce era , are un sunet mai profund pe accelerare , (ca si cum ar bate avansul ) sau ca si cum un injector ar face zgomot.
Am facut deja 3000 de km de atunci si bineinteles ca pe drumul de Campulung_Pitesti a picat si un rulment ceea ce face mai dificila recunoasterea sunetelor. Am sa schimb rulmentul , mecanicul meu a zis ca nu e nimic diferit , dar nu merge el cu masina .
Ma intreb daca a mai experimentat cineva asa ceva.
P.S.
Scuze daca s-a mai vorbit despre asta , am cautat dar nu am gasit .
- baxt
- **
- 133 mesaje
- din 21 Aug 2015
- Insignia 2010
- Arges
baxt
- Mesaje scrise: 133
- Masina: Insignia 2010
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Aug 2015
- Mesaj Privat