cristi01
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 2000 X10XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Sep 2015
- Mesaj Privat
Am un opel corsa B din 2000 editie speciala, motor 973 benzina(12V). Are un defect, un surub de la chiuloasa iesire galerie(deci din 8 am unul in minus) este rupt,dar am schimbat garnitura acum 5 luni si a mers bine,nu era zgomotos motorul si consumul a fost ok.Acum de o saptamana cum au fost caldurile, s-a intamplat ceva si nu stiu ce,nici mecanicul nu da de fir. A inceput sa faca urat,si sa imi intre gaz in masina,deci pe undeva are o fisura,dar miroase si puternic a benzina,ca si cum nu ar arde cum trebuie. Iar consumul de 6,5 cat am avut(70% in oras si 30% in afara) mi-a urcat la 9-9,5 % si nici nu mai trage ca inainte,foarte lenesa. Nu are rugina sub, toba este ok(are doua mansoane noi,iar catalizatorul a fost sudat si nu se vede pe nici unde sa sufle).
O idee cineva?
- Dragos Capatina
- *
- 18 mesaje
- din 27 Sep 2015
- Corsa 1997 X12SZ
- Buzau
Dragos Capatina
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Corsa 1997 X12SZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Sep 2015
- Mesaj Privat
Problema este ca imi consuma rau, si nu mai are vlaga asa, alte simptome ar mai fi trepidatii relanti, daca fac frana de motor din a 4-a in a 3-a si o las asa sa traga cu a 3-a la relanti imi smuceste , la fel si din a 3-a in a 2-a.
Multumim , si sper sa ne ajutati