- z16xep
- OP
- 259 mesaje
- din 12 Jun 2012
- Astra 2006 z17dth
- Arad
z16xep
- Mesaje scrise: 259
- Masina: Astra 2006 z17dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Jun 2012
- Mesaj Privat
Salutare ,
A venit timpul sa am prima problema cu masina , in sensul ca s-a stricat electromotorul .
L-am desfacut si am gasit rotile dintate din interiorul acestuia macinate , si coroana pe care merg rotile dintate distrusa si ea.
Ce ar fi putut cauza distrugerea acestora?
Gasesc de cumparat roti dintate si coroana noi ?
Alternativa este unul second hand , dar si ala e cu semnul intrebarii, ca nu stii ce cumperi , poate merge 2 zile si apoii epic fail , e loterie . Eu as vrea sa il repar pe al meu, daca m-ati putea indruma spre un magazin care comercializeaza asemenea piese pentru electromotor , sau part number pe original daca gasesc asa ceva la reprezentanta.
Atasez cateva poze sa va faceti o idee
In ultima poza sunt piesele de care as avea nevoie.
Multumesc de ajutor.
A venit timpul sa am prima problema cu masina , in sensul ca s-a stricat electromotorul .
L-am desfacut si am gasit rotile dintate din interiorul acestuia macinate , si coroana pe care merg rotile dintate distrusa si ea.
Ce ar fi putut cauza distrugerea acestora?
Gasesc de cumparat roti dintate si coroana noi ?
Alternativa este unul second hand , dar si ala e cu semnul intrebarii, ca nu stii ce cumperi , poate merge 2 zile si apoii epic fail , e loterie . Eu as vrea sa il repar pe al meu, daca m-ati putea indruma spre un magazin care comercializeaza asemenea piese pentru electromotor , sau part number pe original daca gasesc asa ceva la reprezentanta.
Atasez cateva poze sa va faceti o idee
In ultima poza sunt piesele de care as avea nevoie.
Multumesc de ajutor.
- aidrian25
- **
- 121 mesaje
- din 22 Feb 2011
- Astra 2004 z17dtl
- Bucuresti
aidrian25
- Mesaje scrise: 121
- Masina: Astra 2004 z17dtl
- Cont inregistrat: 22 Feb 2011
- Mesaj Privat
- z16xep
- OP
- 259 mesaje
- din 12 Jun 2012
- Astra 2006 z17dth
- Arad
z16xep
- Mesaje scrise: 259
- Masina: Astra 2006 z17dth
- Cont inregistrat: 12 Jun 2012
- Mesaj Privat
am cautat la mine in oras si nici vorba sa aduca asa ceva , la dezmembrari de la 200 la 300 de lei am gasit , dar dupa cum am zis e loterie. Asa ca am cumparat unul nou cu 400 de lei , cu garantie si toate cele.Asa ca acum am electromotor nou si piese de schimb pentru acesta daca in viitor va ceda ceva in el.