marianyrd
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Mai 2015
- Mesaj Privat
am reconditionat caseta de directie si dupa ce am montat caseta inapoi pe masina a aparut un vuiet ca la masinile cu cardan si azi a inceput sa si tremure in viteza 4 si 5 defapt intre 40-50 mentionez ca am schimbat si un tampon antibalans si mecanicul a facut comanda si cei de la piese au adus tampon pentru opel astra g si eu am un astra h dar el a zis ca merge si ala ca se potiveste doar ca ala de h e mai gros cu 2 cm dar se aliniaza stie cineva daca asta e problema
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 14 Mar 2015
- Mesaj Privat
Nu stiu daca prin ,,tremurat,, te referi la vibratii in caroserie dar eu am la fel , tampoanele motor/cutie obosite , unul s-a schimbat dar s-a pus ceva ,,no-name,,foarte rigid , de o luna tot astept sa ma enervez si sa mi le schimb toate dar mereu intervine altceva - si da , am vibratii in caroserie cat cuprinde mai ales in punctul 80 km/h care reprezinta apogeul.
Nu trebuia sa accepti un tampon care nu e pentru masina ta si incearca, si daca nu le schimbi toate deodata , macar perechi sa schimbi ( fata-spate motor respectiv stanga/dreapta )
PS - nu prea ai postat unde trebuie , avem sectiune ,,probleme tehnice,, - ,,caroserie,,
Nu trebuia sa accepti un tampon care nu e pentru masina ta si incearca, si daca nu le schimbi toate deodata , macar perechi sa schimbi ( fata-spate motor respectiv stanga/dreapta )
PS - nu prea ai postat unde trebuie , avem sectiune ,,probleme tehnice,, - ,,caroserie,,
marianyrd
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 15 Mai 2015
- Mesaj Privat
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890