BogdanML
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 1991 D
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Mai 2010
- Mesaj Privat
Am o vectra din ”91 si am recent o problema cu semnalizarea, cand semnalizez stanga sau dreapta(indiferent) se aprinde martorul pt semnalizare si ramane aprins(fara sa mai palpaie) am coborat si am verificat care e traba, am observat ca nu se mai aprin semnalizatoarele.
Nu stiu care poate fi problema, ati mai intalnit o problema asemanatoare?, aveti idee ce ar putea fii?
Eu am verificat sigurantele si sunt ok toate, m-am gandit sa nu fie de la vreun bec ars, dar nu stiu, deoarece nu merge semnalizarea pe ambele parti indiferent, doar martorul ramane aprins pana in momentul in care opresc opresc din semnalizare, cand se stinge.
Va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati ce ar trebuii sa fac.
Va multumesc!
Nu stiu care poate fi problema, ati mai intalnit o problema asemanatoare?, aveti idee ce ar putea fii?
Eu am verificat sigurantele si sunt ok toate, m-am gandit sa nu fie de la vreun bec ars, dar nu stiu, deoarece nu merge semnalizarea pe ambele parti indiferent, doar martorul ramane aprins pana in momentul in care opresc opresc din semnalizare, cand se stinge.
Va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati ce ar trebuii sa fac.
Va multumesc!
- blue_maniak
- 940 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Cluj
blue_maniak
- Mesaje scrise: 940
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
vectra_- Mesaje scrise: 40
- Masina: Vectra 1996 X16SZR
- Cont inregistrat: 06 Nov 2008
- Mesaj Privat
salut , ca sa nu mai deschid alt topic , am si eu o problema cu acelasi martor semnalizare dar masina este o vectra b1 din 96 . Becul s-a aprins dintr-o data , semnalizare am , avarii am , lumina bord nu mai am . Toate instrumentele functioneaza doar ca ramane aprins martorul semnalizare . Am verificat toate sigurantele , releele le-am impins pe toate dar fara rezultat . Sa se fi stricat releul ? Dar ma gandesc ca nu mai aveam deloc semnalizare . Un sfat va rog ?
vectra_- Mesaje scrise: 40
- Masina: Vectra 1996 X16SZR
- Cont inregistrat: 06 Nov 2008
- Mesaj Privat
- 0va
- 864 mesaje
- din 12 Oct 2008
- Signum 2008 Z19DTH
- Timis
0va
- Mesaje scrise: 864
- Masina: Signum 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 12 Oct 2008
- Mesaj Privat
Becurile le-a verificat cineva?mai ales cele de pe lateral...aripile de fata....de obicei cand se arde vreun bec face asa....
Iar ce va pot spune din proprie experienta este ca scosesem mufa de la butonul de avarii si vroiam sa semnalizez si stateau aprinse becurile din bord....dar de fapt nu semnaliza....
Numa bine.
P.S.: Masina mea Vectra A..
Iar ce va pot spune din proprie experienta este ca scosesem mufa de la butonul de avarii si vroiam sa semnalizez si stateau aprinse becurile din bord....dar de fapt nu semnaliza....
Numa bine.
P.S.: Masina mea Vectra A..
ciolofan
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Insignia 2009
- Cont inregistrat: 12 Jul 2010
- Mesaj Privat
Myshu24
- Mesaje scrise: 34
- Masina: Vectra 1996 X16XEL