hog33 a scris:merci pocris, se pare din cauza limitarii vitezei, 130-140 cum spui, cutia este utila doar pentru concedii se pare, fiind foarte voluminoasa necesita si spatiu de depozitare.
Dar cum este consumul in situatia rularii cu porbagajul cuplat pe distanta mare ?
Pai pentru concedii am luat-o. 😊. O folosesc de 1-2 ori pe an. Am folosit-o la capacitate maxima cand erau kinderii mai mici si aveam de carat carucioare, trotinete etc. Si da, iti trebuie spatiu de depozitare.
Legat de consum nu am remarcat cresteri sesizabile. Fizic, trebuie sa existe. Ce pot sa spun ca nu mi-a lipsit cand am fost fara cutie in concedii este fasaitul constant dat tot abasamblul; cutie/bare. Mai mult de la bare de fapt, asa ca daca faci pasul asta alege barele mai aerodinamice.
Cutia pe care o am, am inchiriat-o initial [vreo 250 ron pe 12 zile]. Cei de la care am inchiriat iti dadeau posibilitatea sa o cumperi dupa ce o aduceai inapoi cu scaderea chiriei din pretul de vanzare. Cum era noua, am profitat de asta si am cumparat-o.