Vasnei91
- Mesaje scrise: 43
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2011
- Mesaj Privat
Buna ziua. Nu stiu daca am postat unde trebuie. Daca cumva este mutat topicul rog un moderator sa imi spuna unde l-a mutat.
In masina (opel astra g) ecranul acela din mijloc e stricat si nu pot sa caut frecventa sau sa setez eu o frecventa pentru ca nu vad nimic pe el. Am un modulator fm si vreau sa il folosesc. Se poate pune frecventa fara ecran?Asa arata casetofonul meu.
In masina (opel astra g) ecranul acela din mijloc e stricat si nu pot sa caut frecventa sau sa setez eu o frecventa pentru ca nu vad nimic pe el. Am un modulator fm si vreau sa il folosesc. Se poate pune frecventa fara ecran?Asa arata casetofonul meu.
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaje scrise: 1,651
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 05 Oct 2010
- Mesaj Privat
- Edwin
- 5,987 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 5,987
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaje scrise: 1,651
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 05 Oct 2010
- Mesaj Privat
- dorin-b
- 1,820 mesaje
- din 06 Sep 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Sibiu
dorin-b
- Mesaje scrise: 1,820
- Cont inregistrat: 06 Sep 2007
- Mesaj Privat
setezi modulatorul pe o frecventa si dai cautare la casetofon. Acesta va gasi singur frecventa modulatorului daca nu este foarte apropiata de un post de radio (Ex. Radio Europa FM 106.2 iar modulatorul setat pe 106.1). Pentru a avea o calitate cat mai buna trebuie ca frecventa modulatorului sa nu se suprapuna cu frecventa vreunui post de radio. Cand casetofonul gaseste modulatorul memorezi pe un canal si gata.
- luciraica
- 2,001 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica
- Mesaje scrise: 2,001
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
Vasnei91
- Mesaje scrise: 43
- Cont inregistrat: 30 Oct 2011
- Mesaj Privat
- luciraica
- 2,001 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica
- Mesaje scrise: 2,001
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
Seb1
- Mesaje scrise: 71
- Masina: Astra 2001 1.6 Z16 XE
- Cont inregistrat: 10 Apr 2014
- Mesaj Privat
Buna
Am si eu probleme cu un modulator fm, poate a mai intilnit cineva problema asta.
Pina acum a fost folosit pe un logan si merge perfect.
M-am chinuit pe astra g sa-i prind frecventa si nimic, am mutat frecventa de pe modulator sa nu se suprapuna cu nici un post radio dar degeaba.
M-am dus cu el inapoi pe logan si radioul respectiv a prins fara probleme noua frecventa.
Nu stiu ce se intimpla pe astra de nu reusesc sa-l folosesc, mentionez ca e radioul original.
Multumesc
Am si eu probleme cu un modulator fm, poate a mai intilnit cineva problema asta.
Pina acum a fost folosit pe un logan si merge perfect.
M-am chinuit pe astra g sa-i prind frecventa si nimic, am mutat frecventa de pe modulator sa nu se suprapuna cu nici un post radio dar degeaba.
M-am dus cu el inapoi pe logan si radioul respectiv a prins fara probleme noua frecventa.
Nu stiu ce se intimpla pe astra de nu reusesc sa-l folosesc, mentionez ca e radioul original.
Multumesc
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
Seb1
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Seb1
- Mesaj Privat
Buna
Cu partea de incarcare am avut probleme, pina la urma s-a ars si am schimbat regulatorul de tensiune de la alternator...
Dar intre timp tot chinuindu-ma s-a stricat de tot modulatorul ca nu mai afisa toti digitii si nu puteam sa fac nici un reglaj pe el, asa ca am cumparat altul, binenteles ca nu prindea nici de la asta.
Am rezolvat pina la urma problema depistind ca dezactivind RDS-ul de la radiou, am putut sa reglez frecventa pas cu pas pina am ajuns la frecventa noului modulator.
Frecventa trebuie reglata inainte din radiou cautind o frecventa unde nu transmite nici un post de radio si pe urma din modulator, astfel avem si calitate la muzica.
Dar stati linistiti, prin tara din cind in cind tre sa mai muti frecventele ca la un moment dat observi ca iar se suprapune cu un post local... si se aude cu zgomot de fond destul de suparator.
Am scris toate astea ca cine mai intilneste astfel de probleme sa incerce si varianta mea.
Sunt radiouri auto ce nu se opresc la frecventa emisa de modulator si trec astfel peste ea, numai manual trebuie reglat.
Cu partea de incarcare am avut probleme, pina la urma s-a ars si am schimbat regulatorul de tensiune de la alternator...
Dar intre timp tot chinuindu-ma s-a stricat de tot modulatorul ca nu mai afisa toti digitii si nu puteam sa fac nici un reglaj pe el, asa ca am cumparat altul, binenteles ca nu prindea nici de la asta.
Am rezolvat pina la urma problema depistind ca dezactivind RDS-ul de la radiou, am putut sa reglez frecventa pas cu pas pina am ajuns la frecventa noului modulator.
Frecventa trebuie reglata inainte din radiou cautind o frecventa unde nu transmite nici un post de radio si pe urma din modulator, astfel avem si calitate la muzica.
Dar stati linistiti, prin tara din cind in cind tre sa mai muti frecventele ca la un moment dat observi ca iar se suprapune cu un post local... si se aude cu zgomot de fond destul de suparator.
Am scris toate astea ca cine mai intilneste astfel de probleme sa incerce si varianta mea.
Sunt radiouri auto ce nu se opresc la frecventa emisa de modulator si trec astfel peste ea, numai manual trebuie reglat.
Xtrayl
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Astra 2004
- Cont inregistrat: 12 Mar 2012
- Mesaj Privat
- luciraica
- 2,001 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica