claudiu arghir a scris:salut domnilor . am facut si eu citeva modificari si reparatii la fiara mea de 2.0i . am inaltat spatele cu 5 cm din cercei, am facut altii cu 6,5 cm mai mari . fata am ridicat-o din bara de torsiune 2.5 cm ( atit am avut nevoie ) . am schimbat pivotii si rulmentii fata si i-am facut unghiurile + discuri si placute frina . spalat si uns mrl-uri . schimbat ferodouri disc ambreiaj ( rectificat si flaca si de 6 zile merge f bine . in timp voi vedea rezultatul ) ultima operatiune acum 3 zile afost inlocuirea evacuarii . am taiat esapamentul de linga sonda , l-am facut tot din teava de inox de 50 mm si am pus o toba de dacia papuc .. toate astea in ultimile 2 saptamini . rezultatul : dintr-o hotoroapa pe care o foloseam doar la peste si cind mu puteam merge cu turismul , a iesit o frontera oe care o folosesc zilnic ..
Salutare.Felicitari pentru modificari,te rog sa ne dai niste detalii:cum se aude noua evacuare? poate vrem si noi 😊 Fii bun si spune-ne si noua cum sta pe drum cu ridicarile facute, nu de alta dar si eu am facut cercei mai lungi si parca nu statea f bine in curbe(fara sa ridic si din bari).
Zicea-i mai sus ca vrei sa faci si pragurile, te referea-i la scarite sau la praguri?Daca la scarite fa-ne o schita cat mai exacta ca poate vrem si noi :-d
In rest spor la treaba si respect.
Cu stima si respect
PS: daca poti sa descrii mai exact procedeul de ridicare din barile de torsiune.
MS