Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  • Dmn

• Mesaje scrise: 1
  • Masina: Vectra 2003
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 26 Jul 2010

• Mesaj Privat
--Poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna acest semn ca nu am nici cea mai mica idee mi-a aparut acum recent dupa 2 zile de cand am schimbat uleiul si filtru de ulei.

Am avut si semnu asta dar am fost la verificat cu masina si mi-a disparut ... asta a fost acum 2 ani cand mi-a aparut semnu cu masina si cheia (te avertizeaza sa mergi la service la o verificare. Ca pe vremea aia nu aveam nici o problema cu masina 😃 ) .....................

Ultima problema pe care o mai am e Servo de cand a aparut semnul cu palnia de ulei si cheie a inceput sa imi mearga din ce in ce mai greu volanu ... ,,iar acum trebe sa pun si picoarele pe el ca sa il misc, cand stau pe loc" 😊) am fost la un service si omu m-a pus sa opresc tot ce imi consuma bateria (casetofon, clima, etc.) si adevaru e ca imi merge mai ushor dar nu ca la inceput mi-au spus ca este bateria am schimbat bateria chear azi acum 30 min si tot asa imi merge. iar semnu asta il am in bord de aproape 1 an si nu am avut nici o problema cu servo pana acum.

Daca poate sa ma ajute cineva PLS PLS 😭
  • StefanTolos

• Mesaje scrise: 4,220
  • Masina: Corsa 2018 B12XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 23 Nov 2007

• Mesaj Privat
Te duci frumos si faci o diagnoza la szilid .
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR