Mie 25 Mar, 2015 1:22 am
Am si eu,am un vectra c din 2005,88kw...am facut schimb de ulei +toate filtrele....dupa cateva zile a inceput sa nu mai traga masina pana la 2000-2500 rpm...bag picioru pana in capat si nimic...abea se misca...daca incerc sa o fortez mai mult timp la turatie sub 2000 se aprinde o masina cu cheita si nu mai trage nici la 3000rpm ....cand o turez in gol intre 1500 si 2500 rpm se simpte o trepidatie...parca intrerupe ceva..am fost la mecanic am dat injectoarele jos..le.am trimis la curatat si nici un rezultat...pe tester nu da nici o eroare... am pus masina pe op-com si nu da nici o eroare...cand ii scoasa din sarcina si o turez urca foarte lent turatia pana la 2000-2500 si parca intrerupe...trepideaza...habar nu am ce are...presiunea in turbo ii buna toate valorile is ok pe tester doar filtru de particule ce ii mai imbacsit...cam 70% i.am dat regenerare si nimic..a stat masina turata la 3500 cam 10 min si nimic....nici un rezultat...sa fie egr?filtru de particule? Clapeta de acceleratie?