- Sailas
- OP
- 473 mesaje
- din 02 Oct 2010
- Astra 2004 Z17DTL
- Bucuresti
Sailas
- Mesaje scrise: 473
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Oct 2010
- Mesaj Privat
Salut baieti ...
Am o problema ( defapt cred ca mai multe probleme cu baile de ulei ) si anume pierd ulei pe la ele.
Am tot cautat garnituri pentru ele si nu am gasit , ma refer la ele pentru ca am inteles ca sunt doua ( mica / mare ).
Daca tot nu exista garnituri sau nu se gasesc ... ce silicon credeti ca ar fi cel mai bun ? Si cat silicon ar trebuii sa cumpar ? Mecanicul mi-a zis ca mi-ar trebuii cam DOUA tuburi.
Va multumesc in avans pentru raspunsuri. Sper sa nu se mai fi discutat ( am cautat ) .
Am o problema ( defapt cred ca mai multe probleme cu baile de ulei ) si anume pierd ulei pe la ele.
Am tot cautat garnituri pentru ele si nu am gasit , ma refer la ele pentru ca am inteles ca sunt doua ( mica / mare ).
Daca tot nu exista garnituri sau nu se gasesc ... ce silicon credeti ca ar fi cel mai bun ? Si cat silicon ar trebuii sa cumpar ? Mecanicul mi-a zis ca mi-ar trebuii cam DOUA tuburi.
Va multumesc in avans pentru raspunsuri. Sper sa nu se mai fi discutat ( am cautat ) .
- dan cristi
- **
- 436 mesaje
- din 04 Aug 2014
- Astra 2002 y17dt
- Bucuresti
dan cristi
- Mesaje scrise: 436
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Aug 2014
- Mesaj Privat
Cel mai bun silicon este Victor Reinz.E cam 30 lei un tub.Mai este bun si cel negru de la 2+2.Asta e cam 20 lei tubul.Ca sfat,evita-l pe cel rosu,care nu e prea rezistent in timp.Sunt sigur ca un tub e arhisuficient pentru ce iti trebuie tie!Important e ca sa cureti f bine suprafetele pe care il aplici,apoi sa le degresezi cu benzina sau alt solvent.