- durasmihai
- OP
- 13 mesaje
- din 20 Mar 2015
- Astra 2011 A-H/SW FW 11
- Dambovita
durasmihai
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2011 A-H/SW FW 11
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Mar 2015
- Mesaj Privat
Am un opel Zafira 2001/ 1958 diesel/101 cp.....Aproximativ cu un an in urma volanul masinii sa intarit (eram in mijlocul intersectiei). Dupa aproximativ 10 minute totul a revenit la normal.....Dupa cateva luni am patit acelasi fenomen dar de aceasta data a revenit la normal dupa cateva zile....De atunci in momentul cand virez maxim dreapta sau stanga si aude un zgomot ( un sasait, ca si cum ceva este strangulat, ceva de presiune....)
In urma cu o luna volanul sa intarit si a ramas asa...am fost la cateva service-uri si spun ca toate sunt in regula cu pompa servo, lichidul etc. Am intalnit un mecanic care a umblat la volan, pe acolo pe dedesubt, nu am vazut ce a facut dar volanul si-a revenit.......spune ca este vorba de un senzor care nu stiu ce si nu stiu cum.....bla , bla,.....bla. Partea frumoasa este ca acesta spune daca se mai strica trebuie inlocuita piesa de acolo. Stie cineva sa-mi spuna despre ce este vorba?.......vreo idee...? Omul cere 1000 ron...!
In urma cu o luna volanul sa intarit si a ramas asa...am fost la cateva service-uri si spun ca toate sunt in regula cu pompa servo, lichidul etc. Am intalnit un mecanic care a umblat la volan, pe acolo pe dedesubt, nu am vazut ce a facut dar volanul si-a revenit.......spune ca este vorba de un senzor care nu stiu ce si nu stiu cum.....bla , bla,.....bla. Partea frumoasa este ca acesta spune daca se mai strica trebuie inlocuita piesa de acolo. Stie cineva sa-mi spuna despre ce este vorba?.......vreo idee...? Omul cere 1000 ron...!
- durasmihai
- OP
- 13 mesaje
- din 20 Mar 2015
- Astra 2011 A-H/SW FW 11
- Dambovita
durasmihai
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2011 A-H/SW FW 11
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Mar 2015
- Mesaj Privat