arisgigi
- Mesaje scrise: 31
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Feb 2014
- Mesaj Privat
De ceva timp ma confrunt si eu cu o problema destul de enervanta la vectra mea. Pedala de acceleratie are un gen de vibratii de intensitate inalta (te gadila in talpa 🙄 ) in sarcina in viteza a treia cam la 2600 turatii si viteza a patra cam la 2200-2300 turatii. Daca trec de pragul asta cu 100-200 de turatii vibratia dispare . In timp ce vibreaza pedala de acceleratie nu mai mai vibreaza nimic alceva volan schimbator celelalte pedale etc.
A mai patit cineva asa ceva ? e exasperant ca tocmai turatiile astea le folosesc prin oras. Vibromasajul o fi interesant da numai la talpa piciorului drept nu e fun 😊 . Se mai si aude un zgomot discret de intensitate ridicata (un gen de bazait ) in timp ce vribreaza pedala da nu imi dau seama de unde .
- georgerusu
- **
- 195 mesaje
- din 09 Aug 2011
- Vectra 2001 Z16XE
- Iasi
georgerusu
- Mesaje scrise: 195
- Cont inregistrat: 09 Aug 2011
- Mesaj Privat
arisgigi
- Mesaj Privat
arisgigi
- Mesaj Privat
arisgigi
- Mesaj Privat
Concluzie ori scot mufa de tot din modul ori caut altul.
Vibratii mai am intradevar si de la un suport de motor se simte la pronire cand accelerez dar aia nu ma deranjeaza. Oricum de ceva vreme parca vectra mea se dezintegreaza , acum o saptamana sa rupt conexiunea la toba finala, acum am scapari de benzina pe undeva, e un pic umed rezervorul ...