Joi 18 Aug, 2011 9:48 pm
Am ajuns cu bine acasa in cele din urma... am facut opriri la max 150km parcursi si totul a fost ok. Am observat ca zgomotul apare doar ziua, la temperaturi de peste 30 grade. Dupa cum suna cred ca e de la vreo rola sau rulment, ceva... Am completat cu ulei aproape de max - era pe la jumatate pe joja si zumzetul motorului a revenit la normal. Noaptea am mers f bine pe racoare. Ceva tot are cand se incinge motorul, mai ales ca sunt maniac cand ma grabesc, nu opresc deloc.
In bulgaria unde am stat netul e f scump si merge f greu, service-uri auto doar in orasele mari, limba nu o cunosc deloc, aia nu prea stiu nici engleza, nici alte limbi straine... bine ca am ajuns acasa.
Multumesc pentru mesaje... pompa de apa am schimbat-o iarna trecuta, antigel a ramas la fel de atunci... Martorul din bord s-a aprins cand am trecut prin niste gropi (si ei au o gramada 😊), ala cu pompa si picatura... Da, e posibil sa am vreo scurgere de ulei dar nu f mare, am completat o singura data si am mers aprox 750km pana in Bulgaria si intors... plus ca pe-acolo m-am mai invartit prin diverse locuri. E posibil sa fie senzorul de presiune ulei sau sonda ca am observat usoare scurgeri prin zona. Plus ca am si vreo 7000 km de cand am facut schimbul de ulei - Castrol Magnatec 5w40- nu stiu ce sa zic... Revin dupa ce ajung pe la mecanic.