- sorinmarian
- OP
- 8 mesaje
- din 19 Mai 2014
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
sorinmarian
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Mai 2014
- Mesaj Privat
- rider1
- 719 mesaje
- din 28 Mar 2012
- Astra 2005 z14xe
- Bucuresti
rider1
- Mesaje scrise: 719
- Masina: Astra 2005 z14xe
- Cont inregistrat: 28 Mar 2012
- Mesaj Privat
- sorinmarian
- OP
- 8 mesaje
- din 19 Mai 2014
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
sorinmarian
- Mesaj Privat
- catastefan
- 5,918 mesaje
- din 21 Jan 2012
- Corsa 2001 Z12XE
- Galati
catastefan
- Mesaje scrise: 5,918
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Cont inregistrat: 21 Jan 2012
- Mesaj Privat
crixxu
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 1997 20a71424
- Cont inregistrat: 15 Jun 2014
- Mesaj Privat
- rider1
- 719 mesaje
- din 28 Mar 2012
- Astra 2005 z14xe
- Bucuresti
rider1
- Mesaje scrise: 719
- Masina: Astra 2005 z14xe
- Cont inregistrat: 28 Mar 2012
- Mesaj Privat
- sorinmarian
- OP
- 8 mesaje
- din 19 Mai 2014
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
sorinmarian
- Mesaj Privat
kayari
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 04 Aug 2014
- Mesaj Privat
Problema azi..apas butonul sa cobor geamul..se aude motorul dar geamul nu coboara..cel putin 3 sec..apoi servo se opreste in pozitia jos si geamul cade de sus in interiorul usii..nu s-a spart dar nici mult nu mai trebuia..am intrat pe forum rapid..youtube ..nimic concret..am luat trusa..3 suruburi sub tapiterie,masca colt oglinda-doar un blocaj din plastic cu aripioare,un surub dreapta sus pentru plasticul care tine manerul usii,tweeterul si mousul oglinzi,am scos butonul mouse oglinda,surub dedesubt,am scos manerul usa (partea interioara) surub dedesubt,am scos aparatoarea tweeter-surub sub aparatoare,apoi am scos mufa cablu tweeter,mufa mouse oglinzi,am ridicat sus tapiteria si a ramas doar cablul de la lampa jos usa,am demontat doua suruburi care tin sertarasul de pe usa,am scos mufa bec si ..gata demolat tapiteria
Am descoperit ca geamul iesise din rama de aluminiu de pe macara,in rama este un cheder de cauciuc care mi-a facut viata grea ,am reusit sa curat tot,am dat cu spray cu silicon pentru bord la greu ca sa ajut geamul sa intre in cheder ,noroc ca geamul avea un semn alb de limita rama,am reusit sa introduc geamul in rama inapoi (am zis ca il sparg de nervi la cat m-am chinuit cu un simplu geam -nu ai loc ,doar gaura de la difuzoare si cea de vizitare incuietoare),am curatat chederele si am dat iar cu silicon la greu pe chederele de pe usa-ca urmare se misca ca la mama lui
Restul a fost simplu de pus inapoi-atentie trebuie la blocajele de plastic cu aripioare de pe tapiterie (masca de usa)..le-ai rupt ? haidi pa..altele nu mai cresc..poate aceasta postare ajuta pe cineva care intalneste aceasta problema.
Am descoperit ca geamul iesise din rama de aluminiu de pe macara,in rama este un cheder de cauciuc care mi-a facut viata grea ,am reusit sa curat tot,am dat cu spray cu silicon pentru bord la greu ca sa ajut geamul sa intre in cheder ,noroc ca geamul avea un semn alb de limita rama,am reusit sa introduc geamul in rama inapoi (am zis ca il sparg de nervi la cat m-am chinuit cu un simplu geam -nu ai loc ,doar gaura de la difuzoare si cea de vizitare incuietoare),am curatat chederele si am dat iar cu silicon la greu pe chederele de pe usa-ca urmare se misca ca la mama lui
Restul a fost simplu de pus inapoi-atentie trebuie la blocajele de plastic cu aripioare de pe tapiterie (masca de usa)..le-ai rupt ? haidi pa..altele nu mai cresc..poate aceasta postare ajuta pe cineva care intalneste aceasta problema.