- Itidaiseama
- OP
- 4 mesaje
- din 29 Dec 2014
- Bucuresti
Itidaiseama
- Mesaje scrise: 4
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Dec 2014
- Mesaj Privat
Desi in titlu zice de "Primul Opel", asta va fi de fapt prima masina. M-am orientat spre un Astra H sau Sedan, preferabil benzina deoarece nu cred ca voi reusi sa fac prea multi km intr-un an pentru a justifica dieselul. Buget maxim 6000e.
Intrebari: Am vazut pe anumite siteuri ca Dealerii de "Marca" au preturi mai mici, respectiv un Astra Hatchback cu 100k in bord, 2011 de 1.6 este aproape 6000, e ceva suspect? Celelalte masini care varianza in jurul constantelor astora au probleme?
Ce e un Dealer de Marca?
In afara de a cere VIN-ul si al verifica, plus o programare la service inainte de cumparare, mai este ceva de facut pentru a ma asigura ca am facut achizitia corecta?
Daac zice Tara Inmatricularii "Romania", dupa ce platesc acei 6000, care ar mai fi costurile dupa?
Intrebari: Am vazut pe anumite siteuri ca Dealerii de "Marca" au preturi mai mici, respectiv un Astra Hatchback cu 100k in bord, 2011 de 1.6 este aproape 6000, e ceva suspect? Celelalte masini care varianza in jurul constantelor astora au probleme?
Ce e un Dealer de Marca?
In afara de a cere VIN-ul si al verifica, plus o programare la service inainte de cumparare, mai este ceva de facut pentru a ma asigura ca am facut achizitia corecta?
Daac zice Tara Inmatricularii "Romania", dupa ce platesc acei 6000, care ar mai fi costurile dupa?
- vlad-OPC
- 1,074 mesaje
- din 23 Jan 2011
- Astra 2008 Z16XER
- Bucuresti
vlad-OPC
- Mesaje scrise: 1,074
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Jan 2011
- Mesaj Privat