Phantasy- Mesaje scrise: 73
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
buna seara ... acum e duminica seara 23:08...
maine la ora 10 , trebuie sa ma duc sa imi schimb uleiul , dar nu am filtru de ulei si vreau sa il cumpar sa il schimb si pe acesta.
spuneti-mi si mei unde gasesc filtru de ulei pentru Astra G 2001 , Z16XE , benzina 1.6 16v , automata.
e cam urgent , astept raspuns , merci mult.
eu stau in zona colentina , daca stiti ceva prin zona mi-ar fi mai usor , daca nu , unde o fi.
merci.
maine la ora 10 , trebuie sa ma duc sa imi schimb uleiul , dar nu am filtru de ulei si vreau sa il cumpar sa il schimb si pe acesta.
spuneti-mi si mei unde gasesc filtru de ulei pentru Astra G 2001 , Z16XE , benzina 1.6 16v , automata.
e cam urgent , astept raspuns , merci mult.
eu stau in zona colentina , daca stiti ceva prin zona mi-ar fi mai usor , daca nu , unde o fi.
merci.
- Mesaj Privat
http://www.comenzi-auto.ro/...ltru_Ulei_W712_22
e bun acest filtru ?
se potriveste , funtioneaza ok ?
e bun acest filtru ?
se potriveste , funtioneaza ok ?
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- Mesaj Privat
- 1.7dti_edition2000
- 533 mesaje
- din 28 Aug 2006
- Astra 2000 y17dt
- Bucuresti
1.7dti_edition2000
- Mesaje scrise: 533
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 28 Aug 2006
- Mesaj Privat
- Mesaj Privat
lol ... am terminat cu tot.
pareri :
1- nu va duceti la DANDON ala ... sunt niste prefacuti aia de acolo ... auzi la ei , ca nu imi schimba uleiul si filtrele decat cu ele luate de la ei ... si la astra mea G Z16XE cel mai bun ulei e 15w40 elf ... lol , incerca sa ma convinga ala ... in fine , de cacao dandon!
2- preturi filtre la AUTOKARMA : benzina- 15 lei , ulei- 9 lei .
3- am gasit (prin tatal meu) un mecanic , omul stia f bine ce face , stia astra pe de rost , si am schimbat ulei , filtru ulei , filtru benzina si bujii cu 30 lei .
totul a iesit ok , s-a lucrat f bine , frumos ... ce sa mai zic , sunt f multumit .
cam atat pt acum ... ne mai citim pe forum , bafta si drum bun
pareri :
1- nu va duceti la DANDON ala ... sunt niste prefacuti aia de acolo ... auzi la ei , ca nu imi schimba uleiul si filtrele decat cu ele luate de la ei ... si la astra mea G Z16XE cel mai bun ulei e 15w40 elf ... lol , incerca sa ma convinga ala ... in fine , de cacao dandon!
2- preturi filtre la AUTOKARMA : benzina- 15 lei , ulei- 9 lei .
3- am gasit (prin tatal meu) un mecanic , omul stia f bine ce face , stia astra pe de rost , si am schimbat ulei , filtru ulei , filtru benzina si bujii cu 30 lei .
totul a iesit ok , s-a lucrat f bine , frumos ... ce sa mai zic , sunt f multumit .
cam atat pt acum ... ne mai citim pe forum , bafta si drum bun