am luat eu faruri angel eyes din desmembrari, 250 ron +50 ron la reconditionare ca erau un pic zgariate.
o bara de fata tuning pe olx gasesti si la 130-150 ron, eu am dat 100 dar nu era mult modificata.
bara de pe spate, 150 ron din fibra de sticla , noua, nu fusese montata. tot de pe olx.
nu am gasit inca ceva tobe la preturi bune pe olx dar o sa mai caut.
eleron de gsi (eirmecher sau cum ii zice) 150 ron- olx
pe folie am dat 200 ron, omologata +montaj, atata e la braila (27% opacitate fata, 90% spate)
boxe sony explode pe fata, 2 bucati, 60 ron - olx
ceasuri cu turometru, 70 ron -olx
amortizoare sport, nu le-am montat inca pt ca e iarna, 250 ron-olx
bara de ridigizare amortizaore (cea care vine sus intre amortizoare)- 60 ron - olx
bara de ridigizare + lagare de sustinere(bielete antiruliu) + bratele -100 ron-olx
pompa servodirectie hidraulica +caseta directie+capete bara+rezervor servodirectie+fulie pompa apa -250 ron -olx
instalatia electrica,toata, 150 ron-olx
geamuri electrice + oglinzi electrice incalzite (cu tot cu butoane si cablaje)-350 ron -olx
ornamente tuning din masina (capac airbag, nuca schimbator luminata, capacul de plastic de la schimbator, scrumiere) -olx nu mai tin minte preturile
4 genti r14, 2 tabla 2 aliaj -150 ron-olx. le-am luat pt cauciucurile de iarna ca sa nu le mai schimb de fiecare data.
oala tamburi 65 ron-olx
huse imitatie din piele ,albe, 170 ron-olx.
husa volan, alb-negru, 30 ron-olx
tid +capacul de plasitc -40 ron-olx
is multe la preturi avantajoase prin desmembrari. nu vreau sa-i fac reclama olx-ului ca is multe sitturi asemanatoare. eu de acolo le-am cumparat, niciodata nu mi-am luat tzeapa, toate is in buna stare de functionare. inca nu am montat multe din piese. nici bara de pe spate, e inca in garaj asteapta caldura.