Numele meu este Ionut si sunt detinatorul unui Opel Astra H 1.3 model 2006 .
Acum o saptamana am avut in incident pe A1, din care a rezultat infundarea si zgarierea ambelor usi fata - spate pe partea stanga .
Din pacate nu am casco la ea, motiv pentru care acum sunt nevoit sa suport cheltuielile de reparatie pe " spinarea "mea .
Am dus-o la un service si cei de la tinichigerie spun ca infundaturile si zgarieturile vor fi remediate prin indreptare , chituire si vopsire, insa oare este bine ? Adica ambele usi sunt destul de "sifonate" si mi-e teama ca putin tot se va vedea + ca am auzit ca exista riscul de a intra rugina, iar acel chit sa nu reziste mult trimp .
Am mai discutat cu cineva si o alta solutie ar fi schimbarea ambelor usi cu unele luate de la dezmembrari tot de pe un opel h, insa oare ar exista probleme la montaj sau elemenetele componente sa nu mai functioneze asa corect ? Cea de fata am gasit-o la un opel astra break => este oare similara cu usa de fata stanga de h ?
Mentionez ca as recurge la varianta a 2-a (schimbarea usilor) , doarece masina este pe culoare alba, usile gasite sunt tot pe alb (cea de fata am gasit-o pe acelasi RAL) . Mi-e cam teama ca dupa indreptare si vopsire, se vor vedea diferente de culoare intre partea stanga (cea retusata) si cealalta parte . Plus ca si celelalte componente cumparate, faceau parte din masina de la dezmembrari (ex : capota + aripa).
Am urcat o poza cu "isprava"realizata, in speranta de a-mi recomanda cea mai bun mod de rezolvare sau niste sfaturi utile de la cei care cunosc mai bine acest proces de retus si/sau au fost pusi intr-o situatie similara .
Multumesc frumos pentru un retur.