mi20r
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Nov 2006
- Mesaj Privat
Salutare la toti.
Are cineva idee de un mecanic (service) bun pentru Vectra B in Sibiu? Cineva in afara de Autohaus Huber si Bosch Service. Adica cineva care sa se gandeasca la satisfactia clientului ca problemele au fost rezolvate mai mult decat la banii care ii va face pentru interventii repetate?
Merci.
Are cineva idee de un mecanic (service) bun pentru Vectra B in Sibiu? Cineva in afara de Autohaus Huber si Bosch Service. Adica cineva care sa se gandeasca la satisfactia clientului ca problemele au fost rezolvate mai mult decat la banii care ii va face pentru interventii repetate?
Merci.
- Mr.Opel
- Admin
- 2,374 mesaje
- din 15 Apr 2004
- Astra 2001 Y17DT
- Mures
Mr.Opel
- Mesaje scrise: 2,374
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 15 Apr 2004
- Mesaj Privat
@mi20r
Nu ai postat cum trebuie. Citeste regulamentul forumului!
@allbandi
Cred ca acest topic era mai potrivit pentru mesajul tau
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=7717
Nu ai postat cum trebuie. Citeste regulamentul forumului!
@allbandi
Cred ca acest topic era mai potrivit pentru mesajul tau
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=7717
- Gabi.B.HD
- 3,437 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER
- Hunedoara
Gabi.B.HD
- Mesaje scrise: 3,437
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 15 Mai 2007
- Mesaj Privat
elena
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Frontera 1998 2,5 TDS tip VB 41B
- Cont inregistrat: 16 Feb 2008
- Mesaj Privat
mi20r a scris:Salutare la toti.
Merci.
Merci.
Un mecanic f.bun e Doru Popa dar e aglomerat...................Il gasesti pe o strada perpendiculara pe calea poplacii.