- Fl0rinescu
- OP
- 3 mesaje
- din 26 Oct 2014
- Corsa 2002 Z12XE
- Braila
Fl0rinescu
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Oct 2014
- Mesaj Privat
Salutare
Am un Opel Corsa C - 2003 - Z12XE
Masina am luat-o cu o luna in urma. Toate bune si frumoase la inceput.
Prima problema a fost cea cu "picatul acelor/lumini bord" etc. pe care am rezolvat-o cu un "bobarnac" in bord deasupra ceasurilor.
Pana sa citesc pe forum despre problema asta caracteristica Corselor, nu am stiut ce sa fac si am incercat diverse:
- am scos bornele de la baterie
- am verificat sigurantele, a fost totul in regula, le-am si curatat.
Problema cu CD player-ul a aparut ultima data cand m-am jucat la sigurante, respectiv bornele bateriei decuplate.
Este vorba despre un JVC kd-lh401.
Initial cand puneam contactul, se deschidea si el.
Acum nu se mai intampla asta. Siguranta pentru el este ok (s-a ars o data, dar am schimbat-o)
Se deschide numai daca apas pe un buton care afiseaza ora (am observat ca se reseteaza de fiecare data - nu stiu daca si inainte se intampla asta) dupa care sta ~3 secunde si se inchide. Functioneaza si butonul de Eject - accepta/scoate CD, dupa care se inchide. Butonul de On/Off nu mai face nimic acum.
Mentionez ca am mers ~ o saptamana cu o siguranta mai mare (20A in loc de 5 A cat trebuia pentru ca nu am avut la indemana - sunt constient, o prostie)
Inca ceva - am probat casetofonul pe o alta masina si a functionat fara probleme.
Stie cineva care ar putea fi cauza ?
Multumesc in avans !
Am un Opel Corsa C - 2003 - Z12XE
Masina am luat-o cu o luna in urma. Toate bune si frumoase la inceput.
Prima problema a fost cea cu "picatul acelor/lumini bord" etc. pe care am rezolvat-o cu un "bobarnac" in bord deasupra ceasurilor.
Pana sa citesc pe forum despre problema asta caracteristica Corselor, nu am stiut ce sa fac si am incercat diverse:
- am scos bornele de la baterie
- am verificat sigurantele, a fost totul in regula, le-am si curatat.
Problema cu CD player-ul a aparut ultima data cand m-am jucat la sigurante, respectiv bornele bateriei decuplate.
Este vorba despre un JVC kd-lh401.
Initial cand puneam contactul, se deschidea si el.
Acum nu se mai intampla asta. Siguranta pentru el este ok (s-a ars o data, dar am schimbat-o)
Se deschide numai daca apas pe un buton care afiseaza ora (am observat ca se reseteaza de fiecare data - nu stiu daca si inainte se intampla asta) dupa care sta ~3 secunde si se inchide. Functioneaza si butonul de Eject - accepta/scoate CD, dupa care se inchide. Butonul de On/Off nu mai face nimic acum.
Mentionez ca am mers ~ o saptamana cu o siguranta mai mare (20A in loc de 5 A cat trebuia pentru ca nu am avut la indemana - sunt constient, o prostie)
Inca ceva - am probat casetofonul pe o alta masina si a functionat fara probleme.
Stie cineva care ar putea fi cauza ?
Multumesc in avans !
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
big_electro61- Mesaje scrise: 4,492
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Cont inregistrat: 24 Oct 2008
- Mesaj Privat
Verifica in cupla instalatiei CD-ului,daca ai,12v prin contact si 12 v pemanent.Una din cele doua lipseste...Cauta apoi sigurantele respective.Atentie la valori,iar sigurantele(pe cit posibil),se verifica fara a fi scoase din tablou.Din greseala poti scoate sigurante de pe ABS,Airbag,iar daca esti cu contactul pus...,ai pus-o...!
- Fl0rinescu
- OP
- 3 mesaje
- din 26 Oct 2014
- Corsa 2002 Z12XE
- Braila
Fl0rinescu
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Oct 2014
- Mesaj Privat