As avea nevoie de un sfat.In urma unui accident ( fiind lovit din spate) am completat doar constatarea amiabila din care soferul celuilalt vehicul si-a recunoscut vina.
Deoarece Uniqa Asigurari nu doreste sa schimbe bara spate ci doar sa o repare am facut reclamatie la ASF.
Mentionez ca bara spate are ca rezultat al lovirii o crapatura de cam 5 cm , 2 perforari de approx 1 cm , o deformare vizibila cu ochiul liber linga locasul placutei de inmatriculare si o deforamare a curburii barei spate.Sint de acord cu lipirea ( sa zicem) dar pt restul ar insemna sa-mi umple cu chit bara pt a regulariza deformarile si nu cred ca este o solutie optima mai ales tinind cont de faptul ca unde a fost lovit bara spate plasticul respectiv se indoaie foarte usor la aplicarea unei presiuni cu palma fata de partea care nu a fost lovita.
As dori sa stiu ce as mai putea face in plus fata de ceea ce am facut pina acum si anume o plingere la ASF careia i-am atasat o constatare de la un service auto ( AutoHuber) care stipuleaza ca din cauza starii barei aceasta trebuie schimbata).
Atasez ce raspuns am primit de la ASF ( a se vedea ca raspunsul se refera gresit la bara fata cind discutia este legata de bara spate)
Multumesc pt ajutor.