- gabriel007.001
- OP
- 2 mesaje
- din 14 Aug 2013
- Bucuresti
gabriel007.001
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Aug 2013
- Mesaj Privat
Circulam pe un drum cu o banda pe sens. Masina din fata mea a incetinit si a semnalizat dreapta, urmand sa intre intr-o parcare mega image, dar inainte de a intra a lasat o alta masina sa iasa din parcarea mega image pe care eu nu aveam cum s-o vad. Am intrat in depasire pe celalalt sens (fiind linie discontinua). Masina care a iesit de la mega image a facut stanga si am intrat in ea. Mi-am recunoscut vina, urmand sa facem amiabila. Dar acum stau si ma gandesc daca e vreo sansa sa nu fie vina mea. Ce parere aveti?
Multumesc.
- rhydin
- 1,369 mesaje
- din 09 Dec 2013
- Astra 2005 Z16XEP
- Hunedoara
rhydin
- Mesaje scrise: 1,369
- Masina: Astra 2005 Z16XEP
- Cont inregistrat: 09 Dec 2013
- Mesaj Privat
Depasirea este interzisa:...............etc
"EXCEPTII - vehiculele ai caror conducatori au semnalizat si s-au incadrat corespunzator schimbarii directiei de deplasare spre stanga si a tramvaielor , care se depasesc pe partea dreapta ."
- cangri
- 5,405 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,405
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- rhydin
- 1,369 mesaje
- din 09 Dec 2013
- Astra 2005 Z16XEP
- Hunedoara
rhydin
- Mesaje scrise: 1,369
- Masina: Astra 2005 Z16XEP
- Cont inregistrat: 09 Dec 2013
- Mesaj Privat
Acum daca ai nr lui de telefon cel mai bine este sa-l pui in tema, sa-i explici ca , conform .... nu esti vinovat, si ca nu-i poti da asigurarea, si daca nu doreste atunci sa mergeti sa va prezentati amandoi la o sectie de politie.
imi cer scuze pentru postul de mai sus, citisem de pe telefon am dat replay de pe calculator, si intelesesem ca cel din fata ta a intrat intr-o parcare spre stanga.
In cazul acela nu se punea discutia erai vinovat.
- jE
- 8,413 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,413
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Esti sigur ca nu e interdictie de depasire acolo? In mod normal ar trebui sa fie.
Iarasi intrebare, la iesirea din parcare respectivul nu avea obligatoriu la dreapta? Ar fi util de stiut, daca are, e un argument in plus sa nu faca scandal...
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat