asa cum spuneam am facut rost de parasolare iluminate de vectra b 2
asa ca ieri dupa ce am iesit de la munca am dat jos parasolarele de pe masina (bine inteles ca am reusit sa rup o ureche de la parasolarul de la sofer ,nu am stiut exact cum se scoate cu toate ca Gabi mi-a explicat mura in gura,nu am avut nici posibilitatea sa incalzesc cu feon asa cum a spus el ,)dar sa trecem peste ,am reusit sa le dau jos ,am mers in casa si si m-am apucat de treaba,am lipit pentru inceput fire la mufe ,pentru ca avea panglica ,am scos pini din mufa si am lipit fire
dupa ce am lipit fire la mufe ,am trebuit sa scot si pini din mufa de pe parasolar ca sa pot scoate suportul de prindere ,si arata asa

am scot si suporti de pe parasolarele de astra.
Operatiunea a fost relativ simpla pentru ca am incalzit cu feonul sotiei ca sa se inmoaie materialul si sa fie mai usor de lucrat.
La montajul suportilor de astra pe parasolarul de vectra a trebuit sa piles putin marginea de la tija ,ca sa aiba loc suportul ,am incalzit iar cu feonul si apoi am introdus suportul pe tija .

Dupa cum vedeti la mine e alt tip de sistem de prindere fata de colegul Bulbazar de la care m-am inspirat cu montaju.
La final am scos si oglinda ca sa pot pune niste leduri in locul becurilor galbene.
Toata treaba am terminat-o aseara pe la ora 23.20. si m-a apucase-m de treaba pe la 21.30

Azi la intalnirea club opel ct am facut si montajul pe masina ,am tras firele ,am reusit sa montez suporti si merg de minune ,pentru ca anu am apucat sa cumpar leduri ,parasolarele au ramas fara oglinda pusa,asa ca maine o sa dau o fuga sa cumpar leduri si sa le pun in parasolare.
O sa revin cu poze finale ,cu toate ca toti stiti cum arata pe masina .
Cu toate ca in momentul cand am montat suportul de acte am zis ca nu o sa mai umblu nici o data la el ,azi a trebuit sa il dau jos ca sa pot trage firele pe sub plafonul de tabla ,dar am reusit sa il pun la loc asa cum era .fara probleme .
sper sa v-a placa.