- rares_tablet
- OP
- 23 mesaje
- din 27 Aug 2014
- Astra 2007
- Prahova
rares_tablet
- Mesaje scrise: 23
- Masina: Astra 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Aug 2014
- Mesaj Privat
Salutare.
Dupa vreo 3 mecanici iscusiti si cateva sute de lei pierdute, apelez la voi...am o problema cu casetofonul CD 30 MP3 al Opelului meu Astra H 2007. Nu functioneaza luminile la el. Mai exact, seara sau ziua cand e mai intuneric, tastele nu se aprind deloc. Si asta e doar la casetofon, pentru ca dedesubt la climatizare functioneaza. Am facut vreo 4 diagnoze, si mi s-a spus ca exista o eroare intre display-ul GID si CD 30MP3, mai precis casetofonul a fost inlocuit si nu recunoaste anumite elemente. Mi-a fost frica sa dau casetofonul la desfacut, pt ca mi s-a mai spus ca se poate rezolva fara a-l deschide.Practic el functioneaza ok, doar ca nu face laegtura cum trebuie.
Ce ma sfatuiti?! Merg cu casetofonul in mana la un "mester"?!
Multumesc!
Dupa vreo 3 mecanici iscusiti si cateva sute de lei pierdute, apelez la voi...am o problema cu casetofonul CD 30 MP3 al Opelului meu Astra H 2007. Nu functioneaza luminile la el. Mai exact, seara sau ziua cand e mai intuneric, tastele nu se aprind deloc. Si asta e doar la casetofon, pentru ca dedesubt la climatizare functioneaza. Am facut vreo 4 diagnoze, si mi s-a spus ca exista o eroare intre display-ul GID si CD 30MP3, mai precis casetofonul a fost inlocuit si nu recunoaste anumite elemente. Mi-a fost frica sa dau casetofonul la desfacut, pt ca mi s-a mai spus ca se poate rezolva fara a-l deschide.Practic el functioneaza ok, doar ca nu face laegtura cum trebuie.
Ce ma sfatuiti?! Merg cu casetofonul in mana la un "mester"?!
Multumesc!
liviu2004- Suspendat
- 2,323 mesaje
- din 28 Sep 2005
- Galati
liviu2004- Mesaje scrise: 2,323
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Sep 2005
- Mesaj Privat
Daca cd30mp3 nu are acelasi cod cu ecranul gid, ai aceasta problema. Stii codul de la cd30mp3? Probabil ca nu, ai cheltuit cateva sute de lei degeaba, cu vreo 50 ron scoti codul de la cass si il imperechezi cu un opcom de 50 ron. Asta e ... banii tai.
Ultima modificare făcută de liviu2004 la Lun 24 Nov, 2014 9:09 pm, modificat de 2 ori în total
Ultima modificare făcută de liviu2004 la Lun 24 Nov, 2014 9:09 pm, modificat de 2 ori în total
- rares_tablet
- OP
- 23 mesaje
- din 27 Aug 2014
- Astra 2007
- Prahova
rares_tablet
- Mesaje scrise: 23
- Masina: Astra 2007
- Cont inregistrat: 27 Aug 2014
- Mesaj Privat