Se pare ca una din garniturile de la elementi da semne de oboseala.As avea nevoie de garnitura sau set garnituri, cod de piesa, orice informatie despre buclucasele garnituri.
Atasez poza cu pompa de inalte si marcat cu ROSU elementul pe la care am scurgere .
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Am gasit la service-ul de cartier care are si magazin la o suma de rasu curcii fata de ceea ce cer pompangii . bulangiiiii
Asa arata pompa dezasamblata.
Eu am avut nevoie de garnitura 77 - 15 lei
garnitura 55 - 5 lei
garnitura mare care nu apare aici 10 lei
Aici sunt garniturile care le-am dat jos de pe pompa mea.
Aici apare pretu pentru fiecare bucata.
Da cam asa ceva eu locuiesc in Italia muncesc aici si sa stii ca mam inscris pe forum de opel la fel ca la noi sa vezi cum vorbesc cu tine moderatorii parca ei sau nascut invatati.
In fine e de luat in calcul ce ai postat.
Salut Sebi, da-mi si mie codurile la garnituri te rog, ca nu stiu cum sa gasesc aici in Constanta. In decursul a 7 ani am facut colectie de pompe de inalta. Am 3 acasa si m-am hotarat sa le repar. Am gasit si regulatoare de presiune la 566 lei. Pompagii cer 250 lei numai verificarea unei pompe. Am tot luat de la dezmembrari, chiar ultima oara acum 1 luna am schimbat 5 pompe pana am gasit una buna. Deja cei de la dezmembrari se uita urat la mine cand ma vad. Daca mai gasesti acolo... discutam...
@sebi4fc
Vad ca colegi sunt interesati de coduri (daca se poate de la toate trei), si de unde ai comandat, de la autonet sau...
Ai sapat nu gluma netul se vede si in poza. 😂
Mersi.
Uite aici codurile pentru cele 3 garnituri.
De stiut ca pompele BOSCH cad f. greu , mai degraba e problema cu senzorul de presiune.
Pompa are 3 elementi , deci daca umbli la cei 3 elementi o sa ai nevoie de 9 buc. cate 3 din fiecare.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.