luciqno
- Mesaje scrise: 34
- Masina: Astra 2003 y17td
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Mai 2006
- Mesaj Privat
- chiciuc
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
- zafira 2.0 automatic
- 1,031 mesaje
- din 15 Nov 2005
- Zafira 2003 y20dth
- Bucuresti
zafira 2.0 automatic
- Mesaje scrise: 1,031
- Masina: Zafira 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 15 Nov 2005
- Mesaj Privat
luciqno
- Mesaje scrise: 34
- Masina: Astra 2003 y17td
- Cont inregistrat: 12 Mai 2006
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
kata- Mesaje scrise: 586
- Cont inregistrat: 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
Le-am atras atentia sa nu faca greseala de a-mi schimba suportii de la numere 😛
La intalnirea de maine de la ora 18.oo din Polivalenta, o sa va prezint si jucaria noua.
Din punctul meu de vedere, Opel GTT este un Service extrem de serios.
- bertone
- 2,289 mesaje
- din 13 Jun 2005
- buzau
bertone
- Mesaje scrise: 2,289
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Jun 2005
- Mesaj Privat
Din cauza faptului ca Gold Platin nu prea a vrut sa ma primeasca la revizie ( nu-i de mirare dupa ce le-am facut - vezi topicul de mai jos deschsi de mine ) am ajuns la GTT .
Chestii pozitive :
- mi-au pus vechile piese in portbagaj ;
- au verificat masina de lovituri - zgarieturi ;
- mi-au zis si de defectiuni suplimentare .
Negative :
- Cu toate ca le-am zis ca lucrez la Skoda si ca stiu ca o revizie tine 3 ore dupa normativ si de fapt dureaza 20 de min. si ca ma grabesc si ca platesc alea 3 ore dar sa-mi dea si mie drumul intr-o juma' de ora ca-s din Buzau ......m-au tinut o ora jumate' din care s-a lucrat efectiv la masina 30 de min....in rest mecanicii au glumit si au ras la 3 masini mai incolo , s-au plimbat, au glumit6 iar ...au mai vorbit...si a trecut timpul
- Nu exista loc de fumat in sala de asteptare ! deasemenea bancutele alea sunt incomode .
-M-a enervat mecanicul ala care observand tobele mele Borla montate de nici o ora s-a agatat cu mainile de ele , de parca era bara de la batatorul de covoare . 😃
Distractive :
- au chemat toti mecanicii care s-au perindat sa vada tobele mele de inox Borla . Bila alba pentru Pilot Auto 😂
- NATS
- **
- 203 mesaje
- din 02 Mai 2006
- Vectra 2003 Y20DTH
- Bucuresti
NATS
- Mesaje scrise: 203
- Masina: Vectra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 02 Mai 2006
- Mesaj Privat
Sunt OK si ii recomand. Nu ii recomand pe maimutoii de la RADACINI (niste papagali care n-au observat ca debitmetrul era montat invers).
- pascaru_val
- 1,397 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaje scrise: 1,397
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 07 Jun 2005
- Mesaj Privat
Sa inteleg ca a durat 5 ore sa iti schimbe cureaua de distributie 😶
in cazul meu, am fost la Radacini unde a durat vreo 30 minute.
Am o observatzie de facut, nu vi se par ca sunt prea multe posturi cu Service-uri si mai ales cu reprezentantze, eu zic ca ar trebui continuate cele vechi.
Parearea mea despre GTT : imi par oameni , sunt foarte amabili dar am o banuiala ca mai trebuie sa invetze meserie. Cel putin la ce am discutat cu ei - cu multi mecanici de la GTT cind am fost mi s-a parut ca le bisbiie.
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
Dupa cum am spus mai sus, mi-am lasat masina la ei, la tinichigerie, pentru a-mi remedia pagubele produse de un nene. Nenea respectiv a fost finutz, dupa ce a facut-o, mi-a lasat nr de telefon a.i. sa rezolvam problema. No Comment. Respect pentru acel domn.
Sa revenim :
Masina am lasat-o Miercuri, 14 Iunie la ei. Mi-au promis ca o sa fie gata Vineri, 16 Iunie, Sambata 17 iunie cel tarziu. Evident, nu a fost asa. Masina a fost gata Luni, 19 Iunie 2006, dupa-masa. Am ridicat-o a doua zi, Marti, la ora 9.oo. Masina a fost bine facuta, si aici ma refer la vopsirea spoiler-elor, indreptat aripa spate stanga + vopsire, inlocuirea bandourilor afectate si polisharea / schimbarea ( nu stiu exact ce i-au facut ) farului dreapta fata.
Cand am ridicat masina, baietii au "uitat" prinderea unui cheder de la usa din spate stanga, insa la o mica sesizare, s-au miscat repede si s-a rezolvat. Tot in categoria " uitat ", as putea adauga si faptul ca, desi le-am atras atentia sa nu-mi schimbe suportii de numere cu ai lor. Evident, aveam unele noi, curate, cu GTT in loc sa fie cele cu ClubOpel Romania . Mai mult, suportii nu erau in portbagaj, asa cum ma asteptam si era normal, ci erau pierdute pe undeva prin Service.
Per total, GTT , la sectiunea Tinichigerie, primeste nota 8 din partea mea. Sectiunea de Mecanica, aduce insa un punct in plus, nota mea fiind 9.
- marius_2999
- **
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaje scrise: 246
- Masina: Corsa 2005
- Cont inregistrat: 09 Jan 2006
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
se poate cere masina la schimb sa zicem daca dureaza mai mult de o zi?
O revizie dureaza in jur de o ora. Trebuie sa te programezi prin telefon, si sa fii la ora stabilita acolo. Daca intarzii mai mult de 15 min, il iau pe urmatoru' daca e la coada.
Nu cred ca la o revizie ti se da masina la schimb.
- marius_2999
- **
- 246 mesaje
- din 09 Jan 2006
- Corsa 2005
- Bucuresti
marius_2999
- Mesaje scrise: 246
- Masina: Corsa 2005
- Cont inregistrat: 09 Jan 2006
- Mesaj Privat
- al3xz
- **
- 326 mesaje
- din 16 Jun 2006
- Astra 2004 Z17DTH
- Bucuresti
al3xz
- Mesaje scrise: 326
- Masina: Astra 2004 Z17DTH
- Cont inregistrat: 16 Jun 2006
- Mesaj Privat
Din cate am inteles la ei ducea in jur de 6 mil manopera + consumabilele.
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
Metal
- Mesaje scrise: 24
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2004
- Mesaj Privat
Macar sunt mai ok decat Dibas, unde si-au batut aia joc de mine cand am curatat aerul conditionat... sau Erebus unde incerca unu sa ma convinga sa las masina vreo 2 zile sa imi schimbe distributia.
- bogdanbratescu
- **
- 410 mesaje
- din 23 Aug 2005
- Bucuresti
bogdanbratescu
- Mesaje scrise: 410
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Aug 2005
- Mesaj Privat
Mandula
- Mesaje scrise: 44
- Masina: Astra 2005 Z14XEP
- Cont inregistrat: 20 Apr 2006
- Mesaj Privat
1. pretul am remarcat ca variaza de la povestitor la povestitor intre 3.800.000 si 7.500.000 (consumabile si manopera integral la ei). Care e adevarul ? Fac precizarea ca masina are cca 9000 de km, fac revizia pt. ca va aniversa in curand un an 😊
2. Este permis sa vii cu consumabilele tale si sa le achiti doar manopera ? Am inteles ca reduci costurile de jumatate in acest fel. Daca da, ce ulei si ce filtru recomandati ? Si mai ales unde le pot gasi mai ieftin ?
3. In conditiile in care am cumparat masina tot de la ei, sar si ei la cap cu un discount ceva ?
Multumesc !
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
1. pretul am remarcat ca variaza de la povestitor la povestitor intre 3.800.000 si 7.500.000 (consumabile si manopera integral la ei). Care e adevarul ? Fac precizarea ca masina are cca 9000 de km, fac revizia pt. ca va aniversa in curand un an 😊
2. Este permis sa vii cu consumabilele tale si sa le achiti doar manopera ? Am inteles ca reduci costurile de jumatate in acest fel. Daca da, ce ulei si ce filtru recomandati ? Si mai ales unde le pot gasi mai ieftin ?
3. In conditiile in care am cumparat masina tot de la ei, sar si ei la cap cu un discount ceva ?
2.Am impresia ca se poate dar nu ai garantie pe piese....e posibil sa se duca ceva si sa zica k ai avut piese proaste.
3.NU prea cred.Oricum nu am mai auzit de asa ceva....mai ales ca daca ai luat o de la ei , teoretic, tre sa faci tot la ei reviziile 😉
alecsstan
- Mesaje scrise: 77
- Masina: Astra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 10 Apr 2006
- Mesaj Privat
- Gaby
- **
- 204 mesaje
- din 20 Jan 2005
- Astra 1999 X16XEL
- Bucuresti