Vectra B, 1.6 16v, x16xel
1.Astazi am schimbat garnitura capacului de la culbutori, pentru ca mi se prelingea ulei pe bloc motor si am gasit ulei la clapeta de acceleratie... mecanicul mi-a zis ca e ceva tipic la masinile astea... nu mi-am batut prea tare capul
2.Am schimbat acu ceva timp in urma racordul flexibil de la toba, si nu cred ca era de dimensiunele bune... pentru ca in sarcina imi zumzaie/huruiu, nu as putea sa spun exact, pe sub masina... o fi din cauza acelui racord? sau e alta explicatia?
3.La plecarea de pe loc , ma zguduie binisor daca nu o accelerez mai serios, stiu sigur ca tamponul de la motor din partea dreapta(locul pasagerului)

4.Cand bag in marsalier becurile se aprindeau din cand in cand... acum nu se mai aprind deloc...
Am citit pe aici si e posibil sa fie dus Comutator lampa marsalier cod piesa 12 39 271 ... de pe cutia de viteze

5.Imi poate spune cineva de pe pocneste cand scot din viteza a doua? se aude ceva plesnind in cutie... destul de deranjant, ca se aude tare... din ce cauza? restul vitezelor sunt in regula...
Va rog sfaturi, ca sa stiu de care sa ma apuc prima data...