Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină
  • oli1994

• Mesaje scrise: 5
  • Masina: Vectra 1994 c20
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 18 Jan 2013

• Mesaj Privat
Buna , sunt detinatorul unui opel vectra A motor c20ne am o problema foarte mare cu pompa de benzina. Astazi cand am ajuns acasa din oras in fata casei mi s-a oprit masina din senin , nu am stiut ce are , am dat la automat si nimic. In timp ce dadeam la automat nu am auzit bazaitu acela la pompa , desfac pompa iau 2 fire le pun pe pompa si pun la baterie , am observat ca pompa nu e arsa dar e blocata am pus firele plus pe minus , minus pe plus poate se deblocheaza dar nimic. Ce pot sa ii fac sunt, numai stiu ce sa ii fac ajutatima va rog. Va multumesc
Skip ads

• luciraica

• Mesaje scrise: 2,001
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 29 Oct 2011

• Mesaj Privat
poi pompa noua... daca nu mere pe direct... nu ai ce sa-i faci caci este incapsulata...
nici nu costa mult... in jur de 150 RON
  • oli1994

• Mesaj Privat
pompa e bosch si dintr-o data sa blocat nu mai am ce sa ii fac? mersi mult
  • oli1994

• Mesaj Privat
ajutatima va rog!
  • nicunicu

• Mesaje scrise: 2,593
  • Masina: Zafira 2002 z16xe
  • Cont inregistrat: 25 Feb 2012

• Mesaj Privat
pompa de benzina electrica nu se repara,se inlocuieste cu alta noua sau SH dar buna
  • gaby_ph

• Mesaje scrise: 58
  • Masina: Calibra 1993 c20ne
  • Cont inregistrat: 05 Aug 2012

• Mesaj Privat
salut , asa am patit si eu si nu am avut ce sa ii fac, am luat de la dezmembrari , 80 ron , bafta
  • oli1994

• Mesaj Privat
multumesc! sper sa isi de-a drumu daca nu alta noua. cam cat e una second hand bosch?
  • micky001

• Mesaje scrise: 1,309
  • Masina: Omega 1997 x20se
  • Cont inregistrat: 26 Dec 2007

• Mesaj Privat
I-si mai da duhul,nu drumul.Unele incep sa dea semne de oboseala,adica se blocheaza,dar daca-i tragi una la rezervor,mai faci o tura,doua.Stan patitul.Deci,chiar daca o deblochezi ,o faci pe moment,si o sa te lase iar cand o sa0ti fie lumea mai draga...,de o sa vii acasa cu ea ori in stanga,ori pe platforma.La fel am patit si eu,m-a lasat de-odata.Scos capac vizita porbagaj,lovitura de rigoare,pleaca,apoi cand mi-era mai bine,la padure la gratar,i-am dat ca la masina de cusut Veronica,si tot nu a mai vrut.Nu ai ce-i face,una noua functie de buget,ori una SH.A-si opta totusi pentru una noua.SH-ul este loterie,data jos de pe cine stie ce masina,ori si a ta a fost Bosch ,cu pusca si cureaua...

Se gasesc si mai ieftine,asa cum spun baietii.Bosch-ul cred ca este cam scumpa.Eu am luat un... ,nu mai stiu ce marca,dar nu Bosch,pe care am dat vre-o 240 lei,pentru motorizarea mea,dar la care mi-au dat garantie 5 ani.Pai,sa ma tina ea 5 ani...
  • oli1994

• Mesaj Privat
ms mult oricum! eu am desfacut pompa am decapsato am deblocato si am puso inapoi pe masina si merge acum sa vad cat.....
  • bullet404

• Mesaje scrise: 31
  • Masina: Tigra 1995 X14XE
  • Cont inregistrat: 23 Mar 2014

• Mesaj Privat
tia mai facut ceva? eu i-am dat impulsuri vreo 10 min si sa deblocat.. in jumate de km sa blocat iar 😐 si tot asa.. acum ultima oara cand am deblocato prin impulsuri si si-o revenit huruie urat rau de tot 😐
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare benzină

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR