mariusz12
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Insignia 2014 A20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Apr 2018
- Mesaj Privat
Salut, la ultima revizie s-a constatat ca trebuie inlocuite si bratele bumerang superioare pentru ca au inceput sa bata (in masina inca nu se aude/ simte). Toate bune si fumoase, problema este ca am primit o oferta de aprox. 600eur/ buc. Cica se gasesc doar pe original. S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Este posibil sa se gaseasca aftermarket dupa alte coduri? Masina este 4x4. Pentru o insignia fara 4x4 sunt undeva la 3-400 ron/ bucata.
Codurile sunt:
stanga GM 22830017
dreapta GM 22830018.
Multumesc,
MODEL: Insignia 2014 - 4x4
MOTOR: A20DTH
Codurile sunt:
stanga GM 22830017
dreapta GM 22830018.
Multumesc,
MODEL: Insignia 2014 - 4x4
MOTOR: A20DTH
gigiore
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Astra 2008 Z19DT
- Cont inregistrat: 18 Jul 2014
- Mesaj Privat
Daca e fix ala din poza, 100% se pot schimba doar bucsele.
La service-uri mari nu prea se mai schimba, ca s-au bagabontit si mecanicii. E mai simplu si mai rapid sa-ti schimbe bratul cu totul si sa te mai perpeleasca de minim 50% din pretul bratului, cat are el adaos, decat sa schimbe o bucsa de 15 lei.
In plus, bratul ala aftermarket nu-i niciodata ca bratul pe care il ai tu pe masina.
Deci cauta un mecanic care sa vrea sa-ti schimbe doar bucsele.
La service-uri mari nu prea se mai schimba, ca s-au bagabontit si mecanicii. E mai simplu si mai rapid sa-ti schimbe bratul cu totul si sa te mai perpeleasca de minim 50% din pretul bratului, cat are el adaos, decat sa schimbe o bucsa de 15 lei.
In plus, bratul ala aftermarket nu-i niciodata ca bratul pe care il ai tu pe masina.
Deci cauta un mecanic care sa vrea sa-ti schimbe doar bucsele.
- alre
- 1,654 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Bucuresti
alre
- Mesaje scrise: 1,654
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
mariusz12
- Mesaje scrise: 40
- Cont inregistrat: 23 Apr 2018
- Mesaj Privat
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
- LIVIU RS
- **
- 258 mesaje
- din 16 Jul 2009
- Vectra 2006 Z19dt
- Bucuresti
LIVIU RS
- Mesaje scrise: 258
- Masina: Vectra 2006 Z19dt
- Cont inregistrat: 16 Jul 2009
- Mesaj Privat
Bratele bumerang spate se verifica cu mașina pe sol exact ca în video pe care îl atașez. Pe elevator nu se aude nici o bãtaie. Astãzi le-am schimbat pe ambele, durata cca 90 min. https://youtube.com/shorts/1...ITQ?feature=share
FAndrei6
- Mesaje scrise: 3
- Cont inregistrat: 26 Oct 2019
- Mesaj Privat
Salut,
Am primit acelasi diagnostic la ultimul ITP, ca ar trebui sa schimb bratele superioare spate ( brat bumerang). Pe OM pretul este extrem de mare 2200 - 3800 functie de distribuitorul de piese. Am cumparat doar bucsele dar se pare ca este necesara o presa pentru a le micsora diametrul exterior pentru a putea fi montate pe brat. A intampinat cineva aceasta problema ? Daca da,sunt curios ce presa s-a folosit si in ce service a fost facuta operatiunea ?
Multumesc anticipat,
Andrei
Am primit acelasi diagnostic la ultimul ITP, ca ar trebui sa schimb bratele superioare spate ( brat bumerang). Pe OM pretul este extrem de mare 2200 - 3800 functie de distribuitorul de piese. Am cumparat doar bucsele dar se pare ca este necesara o presa pentru a le micsora diametrul exterior pentru a putea fi montate pe brat. A intampinat cineva aceasta problema ? Daca da,sunt curios ce presa s-a folosit si in ce service a fost facuta operatiunea ?
Multumesc anticipat,
Andrei