alexc20
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Tigra 1996
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Sep 2014
- Mesaj Privat
Salut. Am venit ieri dinspre Busteni pe Transfagarasan, putin inainte de Vidraru, mi s-a aprins un martor in bord, nu stiu exact de la ce e, dar din cate stiu e check engine . Dupa putin timp, am franat si la sub 1000 de turatii mi s-a oprit motorul in mers. Deasemenea vitezometrul a incetat sa functioneze, ramanand la 0. Aveti idee de la ce poate fi? Am ajuns pana in Curtea de Arges, iar tot drumul a prezentat aceleasi simptome. Deasemenea daca stie cineva un service bun in Curtea de Arges sau Pitesti, il rog sa ma ajute cu o informatie. Masina este Opel Tigra, 1996, 1.4, benzina.
- luciraica
- 2,001 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica
- Mesaje scrise: 2,001
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
daca s-a aprins check-engine inseamna ca ai o eroare. Codurile de eroare le poti citi cu "metoda agrafa" daca n-ai interfata de diagnoza. Foloseste functia "cauta"
daca a picat tahometru s-ar putea sa fie de la senzorul din roata stanga fata. da roata jos si verifica mufa respectiva... poate rezolvi poblema
daca a picat tahometru s-ar putea sa fie de la senzorul din roata stanga fata. da roata jos si verifica mufa respectiva... poate rezolvi poblema