ionutzuuu
- Mesaje scrise: 94
- Masina: Astra 2007 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Jul 2014
- Mesaj Privat
Salut colegii,
am si eu o nelamurire,
mi s-a spus de catre mai multi mecanici ca becurile tip smd distrug electronica masinii si sa le dau jos ca o sa distrug toata electronica masinii
Precizez ca aveam becuri smd canbus fara coduri de eroare
Ce se intampla cu ele, e adevarat sau e doar o parere a unor mecanici necunoscatori de cauza ?
am si eu o nelamurire,
mi s-a spus de catre mai multi mecanici ca becurile tip smd distrug electronica masinii si sa le dau jos ca o sa distrug toata electronica masinii
Precizez ca aveam becuri smd canbus fara coduri de eroare
Ce se intampla cu ele, e adevarat sau e doar o parere a unor mecanici necunoscatori de cauza ?
ionutzuuu
- Mesaj Privat
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaje scrise: 1,651
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 05 Oct 2010
- Mesaj Privat
ionutzuuu
- Mesaj Privat
L3X
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Astra 2007 Z13DTH
- Cont inregistrat: 07 Oct 2013
- Mesaj Privat
CroSsFade
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Corsa 2000 x12xe
- Cont inregistrat: 29 Jul 2014
- Mesaj Privat
Salut! Ma bucur ca ai intrebat. Detin o corsa B 1.2 16V si acum cateva zile am facut si eu comanda de leduri smd. Le-am mai schimbat odata saptamana trecuta(am inlocuit becurile normale cu unele portocalii) si nu am fost multumit. Asadar mi-am dat comanda de lumini pentru bord/consola centrala/portbagaj/torpedo/numar/plafoniera. Toata afacerea asta te ajunge ieftin(in jur de 75 RON cu tot cu transport).
Uite, aici poti verifica ce leduri se potrivesc pentru masina ta(am vazaut ca detii o astra h) : http://www.pal-guide.com/se...amp;ver=1.2+i+16V
Gasesti pe Google tot felul de siteuri de pe care poti face comanda de noile leduri. Eu le-am comandat de pe http://becleduri.ro/ . Aici gasesti tot(de la becuri pentru far si pana la cele mai mici leduri).
Iti recomand sa folosesti site-ul celor de la Philips (care l-am afisat mai sus) sa vezi ce tip de leduri este necesar masinii tale. Vezi ca pentru fiecare e posibil sa fie un tip diferit de led( de exemplu la mine la consola centrala folosesc leduri smd T5, iar la bord w5w/w10w).
Succes!
Uite, aici poti verifica ce leduri se potrivesc pentru masina ta(am vazaut ca detii o astra h) : http://www.pal-guide.com/se...amp;ver=1.2+i+16V
Gasesti pe Google tot felul de siteuri de pe care poti face comanda de noile leduri. Eu le-am comandat de pe http://becleduri.ro/ . Aici gasesti tot(de la becuri pentru far si pana la cele mai mici leduri).
Iti recomand sa folosesti site-ul celor de la Philips (care l-am afisat mai sus) sa vezi ce tip de leduri este necesar masinii tale. Vezi ca pentru fiecare e posibil sa fie un tip diferit de led( de exemplu la mine la consola centrala folosesc leduri smd T5, iar la bord w5w/w10w).
Succes!
- auras112
- **
- 147 mesaje
- din 17 Apr 2014
- Astra 2001 Z16SE
- Teleorman
auras112
- Mesaje scrise: 147
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 17 Apr 2014
- Mesaj Privat
CroSsFade
- Mesaj Privat
L3X
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Astra 2007 Z13DTH
- Cont inregistrat: 07 Oct 2013
- Mesaj Privat
CroSsFade
- Mesaj Privat
CroSsFade
- Mesaj Privat
Imi cer mii de scuze pentru dublu post. Am revenit cu pozele despre care vorbeam:
Nu cred ca mai era necesar sa postez imagini in timpul montajului ledurilor in bord. Am postat doar rezultatul. Se vede bine in masina, dar becul pentru plafoniera e putin obositor. La numar am pus alb pentru ca din cate stiu legea nu permite decat alb si galben. Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor.
P.s: toate sunt smd, mai putin tid-ul (acolo nu m-am bagat inca) si xenoanele. Neonul pentru podea e o improvizatie conectata la bricheta, insa am dat comanda de un set pentru toate locurile. O sa ajunga in cateva zile
Nu cred ca mai era necesar sa postez imagini in timpul montajului ledurilor in bord. Am postat doar rezultatul. Se vede bine in masina, dar becul pentru plafoniera e putin obositor. La numar am pus alb pentru ca din cate stiu legea nu permite decat alb si galben. Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor.
P.s: toate sunt smd, mai putin tid-ul (acolo nu m-am bagat inca) si xenoanele. Neonul pentru podea e o improvizatie conectata la bricheta, insa am dat comanda de un set pentru toate locurile. O sa ajunga in cateva zile
ionutzuuu
- Mesaj Privat
Multumesc colegii pentru sfaturi, mie asa mi s-a spus de catre mecanic si de catre cei de la reprezentanta Opel,
aveam becurile smd cumparate, le aveam in buzunarul din stanga fata si cand s-au suit in masina si le-au vazut mi-au zis ca ce am de gand sa fac cu ele, sa nu le montez pe masina ca distruc partea electronica ...
aveam becurile smd cumparate, le aveam in buzunarul din stanga fata si cand s-au suit in masina si le-au vazut mi-au zis ca ce am de gand sa fac cu ele, sa nu le montez pe masina ca distruc partea electronica ...
CroSsFade
- Mesaj Privat
ionutzuuu
- Mesaj Privat