- Lao
- OP
- 624 mesaje
- din 03 Dec 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Dolj
Lao
- Mesaje scrise: 624
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Dec 2006
- Mesaj Privat
Doi baieti si o fata, surprinsi in cateva randuri de camera on-board furand o piesa din plastic de la oglinda exterioara a unui Opel.
Culoarea "victimei" este aceeasi cu a masinii lor, o Vectra C berlina, cu volan pe dreapta, ce se poate observa spre finalul clipului video.
Ca idee, la 6 minute dupa ce au plecat a trecut si o duba de Politie.
Poate ii recunoaste cineva pe cei trei (unul dintre ei are tricou alb cu CK pe el) sau masina...
Culoarea "victimei" este aceeasi cu a masinii lor, o Vectra C berlina, cu volan pe dreapta, ce se poate observa spre finalul clipului video.
Ca idee, la 6 minute dupa ce au plecat a trecut si o duba de Politie.
Poate ii recunoaste cineva pe cei trei (unul dintre ei are tricou alb cu CK pe el) sau masina...
- jgyprime
- 9,953 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Vectra 2005 Z19DT
- Galati
jgyprime
- Mesaje scrise: 9,953
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat
- Lao
- OP
- 624 mesaje
- din 03 Dec 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Dolj
Lao
- Mesaje scrise: 624
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 03 Dec 2006
- Mesaj Privat
- jgyprime
- 9,953 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Vectra 2005 Z19DT
- Galati
jgyprime
- Mesaje scrise: 9,953
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat
mie in noaptea de miercuri spre joi au incercat sa-mi fure rotile la astra...
intr-o zona in care e lumina foarte multa.
chestia interesanta este ca au reusit sa desfaca o piulita antifurt si sunt sigur ca nu am pierdut-o pe drum deoarece am gasit capacul de plastic al antifurtului care nu se scoate chiar usor, si daca mi-ar fi cazut in trafic ar fi cazut cu tot cu capac...
norocul meu este ca probabil cineva i-a vazut si au plecat.
mi-am mai cumparat un set de antifurturi cu alt tip de cheie, macar sa se chinuie mai mult...
intr-o zona in care e lumina foarte multa.
chestia interesanta este ca au reusit sa desfaca o piulita antifurt si sunt sigur ca nu am pierdut-o pe drum deoarece am gasit capacul de plastic al antifurtului care nu se scoate chiar usor, si daca mi-ar fi cazut in trafic ar fi cazut cu tot cu capac...
norocul meu este ca probabil cineva i-a vazut si au plecat.
mi-am mai cumparat un set de antifurturi cu alt tip de cheie, macar sa se chinuie mai mult...