Vin 01 Aug, 2014 8:15 pm
Salut.Am o mare problema legata de senzorul ax came la un x20xev 1998.Pe forum am vazut ca pt a verifica mufa care imi intra in senzor intre pinul B si C trebuie sa am 5 v eu am doar 2.4 V,bun pana aici dar problema e urmatoarea:logica imi spune ca pinul B ar trebui sa fie in mijloc si A intr-O parte B in cealalta,mie valoarea de 2.4 imi da intre pini din laterale,daca verific intre pinul din mijloc si oricare dintre cele 2 nimic.daca verific intre ,,margini" am 2.4v...de ce asa,un electrician de la un service autorizat mi-a spus ca nu e obligatoriu ca pini sa fie in ordine 😠 😶 e posibil?mie mi se pare cam tras de par.masina prezinta toate simptomele unui senzor stricat/ars(nu se tureaza peste 4500,pleaca greoi,imi da in nas daca o accelerez brusc,si pe tester imi spune ca e senzorul defect)dar dar ca sa nu dau banii pe alt senzor si sa persiste problema cum am mai vazut ca s-a intamplat pe aici am vrut mai intai sa verific si am descoperit aceasta ,,caricatura" daca ii pot spune asa,ceva sfaturi?deja mi-a facut peri albi masina.multumesc anticipat