moshu
- Mesaje scrise: 36
- Masina: Astra 2007 1.4
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Jan 2008
- Mesaj Privat
- paul_fly
- **
- 233 mesaje
- din 15 Sep 2012
- Insignia 2009 A20DTH
- Alba
paul_fly
- Mesaje scrise: 233
- Masina: Insignia 2009 A20DTH
- Cont inregistrat: 15 Sep 2012
- Mesaj Privat
moshu
- Mesaje scrise: 36
- Masina: Astra 2007 1.4
- Cont inregistrat: 28 Jan 2008
- Mesaj Privat
- paul_fly
- **
- 233 mesaje
- din 15 Sep 2012
- Insignia 2009 A20DTH
- Alba
paul_fly
- Mesaj Privat
- paul_fly
- **
- 233 mesaje
- din 15 Sep 2012
- Insignia 2009 A20DTH
- Alba
paul_fly
- Mesaj Privat
- stefanmatasaru
- **
- 191 mesaje
- din 25 Jan 2014
- Insignia 2009
- Caras-Severin
stefanmatasaru
- Mesaje scrise: 191
- Masina: Insignia 2009
- Cont inregistrat: 25 Jan 2014
- Mesaj Privat
patit la fel..rupt pe timp de iarna...din cauza ca subsemnatul ca un babuin a tras de el in timp ce era blocat intr-o suprafata de gheata.
cerut oferta la reprezentanta..si din nou povestea..cu 150 ron ( ce deh sunt reprezentanta din..timis....la ei vad ca era 20 de ron in plus...) ..asa ca le-am cerut frumos sa se duca..la pascut!
am luat 1 buc..plastic ABS...si cu rabdare am refacut urechile rupte...+ poxipol+rabdare+sotie...la ajutor pentru declansare spalator..si deja se fac 5 luni de cand sta bine mersi! si nu numai.. ca sta..si functioneaza pefect! chiar am obiceiul...sa folosesc spalatorul de faruri destul de des..pentru ca involuntar la prima spalare ( meteahna ...de logan..) stau prea mult cu mana pe spalator...
bine asta in cazul in care mai ai plasticul!
daca nu il mia ai...deloc..atunci...numai cumparat de la ei! vine fara vopsire...si de platit vei plati tubul de vopsea intreg ..pentru ca normal ei nu mai au ce sa faca cu el dupa aceea!
bafta!
cerut oferta la reprezentanta..si din nou povestea..cu 150 ron ( ce deh sunt reprezentanta din..timis....la ei vad ca era 20 de ron in plus...) ..asa ca le-am cerut frumos sa se duca..la pascut!
am luat 1 buc..plastic ABS...si cu rabdare am refacut urechile rupte...+ poxipol+rabdare+sotie...la ajutor pentru declansare spalator..si deja se fac 5 luni de cand sta bine mersi! si nu numai.. ca sta..si functioneaza pefect! chiar am obiceiul...sa folosesc spalatorul de faruri destul de des..pentru ca involuntar la prima spalare ( meteahna ...de logan..) stau prea mult cu mana pe spalator...
bine asta in cazul in care mai ai plasticul!
daca nu il mia ai...deloc..atunci...numai cumparat de la ei! vine fara vopsire...si de platit vei plati tubul de vopsea intreg ..pentru ca normal ei nu mai au ce sa faca cu el dupa aceea!
bafta!