- vectragts1
- OP
- 350 mesaje
- din 03 Mai 2010
- Insignia 2010 A18XER
- Cluj
vectragts1
- Mesaje scrise: 350
- Locatie: Cluj
- Masina: Insignia 2010 A18XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Mai 2010
- Mesaj Privat
Multumesc
cici 72
- Mesaje scrise: 13
- Locatie: Olt
- Masina: Insignia 2010 a20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Nov 2013
- Mesaj Privat
- cont-sters-27243
- ****
- 1,320 mesaje
- din 22 Dec 2008
cont-sters-27243
- Mesaje scrise: 1,320
- Locatie:
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Dec 2008
- Mesaj Privat
Fazan cu sos de vin
Fazanul se fezandeaza timp de 5-8 zile (in frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacara, se scot intestinele, se spala, se sterge bine, se rasucesc aripile dupa gat si se introduc picioarele in taietura prin care i s-au scos intestinele. Se freaca fazanul cu sare si se lasa sa stea o ora, se asaza apoi intr-un vas cu unt si putina apa si se rumeneste sub capac. Se stinge cu vin si coniac si se mai lasa cateva minute la cuptor. Se portioneaza fazanul si se serveste cu cartofi natur si sos de vin.