Joi 10 Jul, 2014 9:27 am
Dupa nuantele de vopsea diferite pare sa fi fost trosnita tare fata si facuta de mantuiala. Se poate face, indreptat lonjeroane si mascata lucrarea. Mascat ca sa o poti vinde, la ITP sau RAR nu se accepta sudura etc. Unghiurile se fac, volanul se pune drept. Nu imi place textura plansei de bord, oare mai ai airbag ?
Nu inteleg cum puteti cumpara masini strambe, macar atat, vizual daca nu te pricepi mai mult. O duci la un service in care ai incredere sau o vede cineva priceput pe teren neutru ca deh, unii samsari sunt cu pata pe cel care o verifica si se protejeaza si ei cat pot.
Chiar ieri am vazut un H, dezastru dar nu ca la tine, macar era dreapta dar se vedea clar interventie la lonjeroane, pierdea ulei, AC nu mergea ca era spart radiatorul sau mai stiii pe unde, lovita de grindina, inca mici adancituri, catalizator cu semnul intrebarii (curatat cu ranga), rugina, lambda2 defecta, racord flexibil schimbat de Dorel, airbag posibil manarit, km dati inapoi... Omul a spus ca o vinde, sa-i caut un samsar. Sii cat a oferit pe ea ? Initial 2500 si ulterior a ridicat la 2700euro. Explicat si de ce, trebuie facuta cat de cat, investitie 300euro, o da cu greu la 3500 ca e benzinara si caravan.