L-am ascultat, mi-a placut, l-am luat, l-am montat 😊)...se aude destul de bine pt ce specificatii are..cel putin mie imi place.
Acum trebuie sa cumpar boxe pe spate deoarece deoarece am legat subwoofer-ul la boxele spate printr-un adaptor High \low ca acesta

...apropo, ce fac cele doua reglaje L\R..adica ce regleaza?😊)
Cum spuneam trebuie sa cumpar alte boxe pe spate (cele de pe fata + tweetere.le se aud foarte bine) pe care le voi lega tot la mufa din portiera, deci nu le voi amplifica..si m-am gandit la astea :
Hertz Dieci DCX 130.3 (da, pe spate imi trebuiesc difuzoare pe 13)
set de difuzoare coaxiale pe doua cai
diametru 13cm
magnet woofer din ferita
con din hartie presata
magnet tweeter neodinium
tweeter tip dom, din mylar
putere nominala - 40W RMS
putere maxima - 80W RMS
sensibilitate - 91dB
raspuns in frecventa - 60Hz-21kHz
impedanta - 4ohmi
Sau sa iau sistem..pe spate neavand tweetere, iar din cate am inteles boxele fara tweetere integrate se aud mai bine.
Hertz Dieci DSK 130.3
diametru midbass - 13cm
crossovere pasive tip "pe fir"
magnet din ferita
con din hartie presata
putere nominala - 60W RMS
putere maxima - 120W RMS
raspuns in frecventa - 60-23kHz
sensibilitate - 93dB
impedanta - 4ohmi
Se vor potrivi in portiera..in sensul ca sa nu atinga magnetul usa?...nu stiu adancimea (parca) de montaj a difuzoarelor originale.
Ce credeti ca s-ar potrivi cel mai bine dat fiind faptul ca nu vor fi amplificate...nu as vrea sa se auda mai prost decat cele originale..in sensul ca la cele originale se simtea bass-ul 😃
In legatura cu tweetere-le..daca iau Dieci DCX 130.3 cu tweetere integrate si leg si alte tweetere (am unele pe acasa Roadstar de pe fosta Dacie) si le leg si pe acelea la boxele din spate e vreo problema?