adyyyyyy
- Mesaje scrise: 99
- Masina: Vectra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Aug 2008
- Mesaj Privat
salutare colegii am o problema si poate ma puteti ajuta cu un sfat.o ideie sau o recomandare. de 1 an de zile am mereu probleme cu racordul ce vine prins pe blocul motor intro parte si in cealalta parte de partea de evacuare ,mai exact am incercuit cu rosu piesa cu problema , cum ziceam intr-un an de zile am schimbat vreo 3 bucati pana acuma iar in momentul de fata si asta e sparta o parte din gazele de esapament iesind in compartimentul motor , acest racord se taie pur si simplu si masina nu mai trage cum trebuie si are si un zgomot ciudat ,pot sa va spun ca pe primu racord am ajuns pe la cineva care mi la sudat si in argint si degeaba sa spart iar ,filtru de particule nu e infundat ,iar pe la cati mecanici am fost nu au mai intalnit aceasta problema si nu stiu care ar fi cauza ,
Poate cineva are aceasta piesa si e dispus sa o vanda , sau poate stie cineva vrun strungar bun care ar putea sa i-mi confectioneze una din inox ,
Era sa uit este vb despre o vectra c motor 1,9 125cp
va multumesc si astept parerile voastre
Poate cineva are aceasta piesa si e dispus sa o vanda , sau poate stie cineva vrun strungar bun care ar putea sa i-mi confectioneze una din inox ,
Era sa uit este vb despre o vectra c motor 1,9 125cp
va multumesc si astept parerile voastre
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
- dorin-b
- 1,820 mesaje
- din 06 Sep 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Sibiu
dorin-b
- Mesaje scrise: 1,820
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 06 Sep 2007
- Mesaj Privat
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
adyyyyyy
- Mesaje scrise: 99
- Masina: Vectra 2005
- Cont inregistrat: 19 Aug 2008
- Mesaj Privat
- florin87vys
- *
- 8 mesaje
- din 02 Aug 2014
- Astra 2001
- Prahova
florin87vys
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 02 Aug 2014
- Mesaj Privat
Salut..Amun opel astra g,2001,1.6,8v,si am o problema la esapament,au ruginit si s.au rupt urechile(sist de prindere) dintre toba finala si cea intermediara si ma gandeam sa tai zona ruginita si sa pun un racord flexibil acolo ca sa nu le sudez intre ele...se poate face asta sau exista alta solutie pentru a nu le schimba pe amandoua ptr ca sunt bune...si ce dimensiune are racordul....multumesc