DjGeorge
- Mesaje scrise: 15
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Apr 2014
- Mesaj Privat
Salut!,
Am un Opel Vectra B din anu` `98 , motor 2.0 DTH si doar ce am scapat de o problema am dat de alta dupa ce am inlocuit pompa de injectie acum am probleme cred ca la cutie , las masia pe liber si pleaca singura incet in fata si imi intra greu in viteza mai ales 1 si a -2-a , ma puteti ajuta cu ceva sfaturi unii zic e cutia altii ca e Kitul
Am un Opel Vectra B din anu` `98 , motor 2.0 DTH si doar ce am scapat de o problema am dat de alta dupa ce am inlocuit pompa de injectie acum am probleme cred ca la cutie , las masia pe liber si pleaca singura incet in fata si imi intra greu in viteza mai ales 1 si a -2-a , ma puteti ajuta cu ceva sfaturi unii zic e cutia altii ca e Kitul
MihaiOPEL
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Vectra 1998 x20dth
- Cont inregistrat: 21 Sep 2009
- Mesaj Privat
DjGeorge
- Mesaje scrise: 15
- Masina:
- Cont inregistrat: 26 Apr 2014
- Mesaj Privat
Salut, nu cred ca e kit-ul pentru ca nu am probleme la plecare de pe loc si am fost la un mecanic si am suspendat o rata si am bagat in viteza a -5-a ca sa miscam roata si a plecat si roata care era jos , nefiind suspendata , el a zis ca e cutia de vina si am scos uleiul din ea si era plin cu pilitura fina si are un dinte putin ciublit, am schimbat uleiul si merge ceva mai bine.