catalinwp
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2004 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Sep 2013
- Mesaj Privat
Salut , sunt posesorul unui astra h 1.6 twinport . Masina de vreo saptamana merge in 3 pistoane . Am fost cu ea la reprezentata , la radacini mai exact . Ei mi-au zis ca de vina ar fi bobina, dar nu isi pot da seama exact deoarece trebuie schimbata galeria de admisie pentru ca aceasta are o bataie . M-am uitat pe forum si am vazut ca mult lume si-a rezolvat aceasta problema prin curatarea galeriei de admisie si prin aplicarea unui silicon pe clapete . M-as apuca de aceastra operatiun daca m-as pricepe, dar nu ma pricep .Daca m-as lua dupa cei de la radacini m-ar duce undeva pe la 25-30 de milioane si sincer sa fiu nu as da banii astia daca s-ar putea rezolva problema doar prin curatare si aplicarea unui silicon . Acum intrebarea este , imi poate recomanda cineva un service unde sa imi faca aceasta "operatiune" ?
- vlad-OPC
- 1,074 mesaje
- din 23 Jan 2011
- Astra 2008 Z16XER
- Bucuresti
vlad-OPC
- Mesaje scrise: 1,074
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Cont inregistrat: 23 Jan 2011
- Mesaj Privat
catalinwp
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2004 Z16XEP
- Cont inregistrat: 29 Sep 2013
- Mesaj Privat
Nu au zis ca are treaba una cu alta . Problema cu galeria de admisie ( sunetul acela ) e o problema mai veche , dar de 1 saptamana ,2 problema cu bobina.... si iti dai seama cand te duci la reprezentata ca ei iti zic tot ce trebuie schimbat . Motivul pentru care masina merge in 3 pistoane este bobina , dar este o problema si la gaelria de admisie ( bataia clapetelor) . Eu sunt interesat unde pot face operatiunea de curatare a galeriei de admisie si aplicarea unui silicon , daca ma puteti ajuta cu indrumarea catre un service ..
- catastefan
- 5,918 mesaje
- din 21 Jan 2012
- Corsa 2001 Z12XE
- Galati
catastefan
- Mesaje scrise: 5,918
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Cont inregistrat: 21 Jan 2012
- Mesaj Privat