Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Pentru a vopsi, sunt parcurse niste etape de pregatire care sunt destul de migaloase si iau destul timp, iar dupa vopsire ca sa iasa treaba buna, se baga masina la cuptor, nu stiu cine-ti face treaba asta cu 1 milion vechi.
Nici nu vreau sa ma gandesc....
Probabil in Statele Unite sunt preturi mici...
Dar ce nu inteleg este cum iti poti face griji daca gasesti vopsea negru mat?...
Se face la orice laborator de vopsele auto si in targuri, se face pe comanda aproape orice culoare de pe lumea asta( exceptie cele mai speciale, cameleon s.a..)
Asta cu gasitu ma abureste...
Sa va explic .
1 Orice vopsea" Matta "este mai ieftina decta una normala. problema e ca nu gasesc nuanta ai de "negru satin" .https://www.youtube.com/watch?v=HU9tbhjl4ow[/youtube.
2 . Masina mea nu are lovituri sau zgarieturi deci nu am nevoie de kituri sau de alte operatii de reparare .
3 . Am un garaj mai mare care imi permite sa fac aceasta operatiune acasa + ca e incalzit . deci pot ridica temperatura in perioada asta pana pe la 40 si ceva .
4 . Meseriasul care face asta e profesionist .asta a facut toata viata .acum face si el un ban cum poate (pensionar )
@Nicu1964, daca taceai... stii cum se zice.
@chupachabra, daca ne explici, de ce mai intrebi? fa-ne mai degraba un tutorial in care sa ne explici cum ai scos tu culoarea mata cu tenta de alb-albastrui din vopsea neagra ordinara. Ai uitat lacul care este destul de scump (~160 ron litrul lucios. cel mat este mai scump), nu ai pus smirghelul care il consumi la matuire, plus ca matuirea cand vopsesti mat nu se face ca atunci cand vopsesti lucios.
@gabytzuxxl, ai idee cat se foloseste la o masina ca sa iasa asa cum trebuie? Ai idee cat costa UN disc? iti spun eu, unul bunicel este ~1.6 lei si folosesti peste 100 la o matuire completa. Retine, doar matuirea, nimic altceva. daca ai si de bagat ceva chit, apoi filler si tote cele sunt si mai multe.
Pentru mai multa argumentare , de ce nu postezi Max opelasul tau bi-color din timpul cand lua nastere acel portocaliu la combinatie cu negru mai mult sau mai putin mat ? ...inclusiv si pe ,,maister vopsitorul Max ,, aflat in campul muncii ........ sau ma rog, cu manutele in vopsea.....
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.