raculea
- Mesaje scrise: 81
- Masina: Astra 2004 z17dtl
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Sep 2012
- Mesaj Privat
Am fost si am adus pe platforma o furgoneta din Germania si depasea cu circa 1 m remorca . M-au oprit militienii unguri aproape de granite cand sa intru in tara si mi-au dat 20000 de forinti (80 de euro mi-a zis militianul respectiv) .
1. Vreau sa o platesc din tara caci in Ungaria nu ma mai duc dar nu mai am cele 2 hartii pe care mi le-au dat la mana .
2. Ce se intampla cu amenda asta ? unii spun ca ei arunca amenzile din Ungaria pe geam si ca li se rupe , altii spun ca o sa o platesc la granite sau cand o sa fiu oprit la ei din nou , altii cica ma trimit in judecata etc . Stie cineva exact ce se intampla ?
3. Am cautat pe Net si nu gasesc costul amenzilor in Germania si Austria pt. ce am carat eu (microbuz + furgoneta pe platforma )
P.S. nu ma mai duc pt. ca patronul zice ca se incadreaza si cand ajung acolo depaseste remorca .
1. Vreau sa o platesc din tara caci in Ungaria nu ma mai duc dar nu mai am cele 2 hartii pe care mi le-au dat la mana .
2. Ce se intampla cu amenda asta ? unii spun ca ei arunca amenzile din Ungaria pe geam si ca li se rupe , altii spun ca o sa o platesc la granite sau cand o sa fiu oprit la ei din nou , altii cica ma trimit in judecata etc . Stie cineva exact ce se intampla ?
3. Am cautat pe Net si nu gasesc costul amenzilor in Germania si Austria pt. ce am carat eu (microbuz + furgoneta pe platforma )
P.S. nu ma mai duc pt. ca patronul zice ca se incadreaza si cand ajung acolo depaseste remorca .
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
raculea
- Mesaj Privat
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
raculea
- Mesaj Privat
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
florinianc a scris:iti va veni acasa. Cand treci granita, vei avea probleme la unguri, daca nu o platesti.
Vine recomandata,din cate stiu,nu esti obligat sa o ridici,si se va intoarce de unde a venit.Intr-adevar,daca te va mai opri odata si te verifica te vor trage de urechi-poti avea insa 10-20 eur pregatiti si aia e..