catalinux a scris:Vezi ca exista kituri de retus la culoarea masinii, dupa cod. O sa se cunoasca zgarietura ca se vede si stramba tabla. Atat ca nu mai revopsesti tot subansamblul.
Gasesti kitul la dealerii Opel sau la parteneri.
PM me daca vrei mai multe detalii.
M-am ales si eu cu o zgarietura facuta in parcare cu cheia pe portiera fata vreo 40 cm, cred ca de vreun vecin prea "bucuros" ca mi-am luat masina noua si el nu poate. Am fost la reprezentanta Opel in Cluj si au incercat sa o reduca cu polish dar tot se vede ca e profinda in vopsea. Mi-au spus ca se poate scoate doar daca vopsesc toata portiera. Masina are 1 luna jumate si mi-au spus ca nu s-ar vedea diferenta, dar nu-mi vine sa cred asta. Ce parere aveti?
Cum ar fi sa incerc cu un kit de retus de care tot vorbiti? Culoare este argintiu star metalizat. Daca privesti dintr-o anumita pozitie cum bate lumina se vede linia alba de la zgarietura.
Ma gandesc ca daca as incerca sa o acopar exact pe linie cu o pensul cu varf ascutit cu un chit de vopsea preparat dupa cod (Z 157 cum am vazut eu pe stalpul drepta) as avea ceva rezultate?
Ce sfat imi dati? Nu ma astept sa iasa 100% dar macar sa nu se mai vaza asa tare linia alba.
Eu va dau un sfat, daca nu vreti zgarieturi nu va spalati masinile prea des, cat a fost murdara nu s-a atins nimeni de ea, cum am spalat-o si lucea in parcare mi-au si rezolvat-o.
Mersi