Buna tuturor, scuze ca incep o discutie noua dar nu gasesc nicaieri rezolvarea. Deci, am un opel astra f caravan 1.4 benzina din 1997 motor x14nz. cand e in sarcina(adica cand o accelerez) da rateuri si parca moare, intrerupe, parca s-ar opri motorul in viteza, mai nou si cand scad viteza, in frana de motor pocneste pe toba. Am schimbat la ea urmatoarele: kit distributie, clapeta de acceleratie+IAC si PTS, toate filtrele, pompa de benzina, bujii, luleaua, chiar am spart si catalizatoru 😳 ,sonda lambda,modulul de aprindere. Sambata am masurat compresia si e totul ok.
Furtunele care le-am insemnat din imaginea alaturata duc la o chestie rotunda neagra in care intra 3 furtune, habar nu am ce este, atat ea cat si 2 dintre furtune ala mai gros care intra in carburator si ala care vine de undeva de sub aripa erau infundate Coxate f tare nu se putea nici sufla in ele, le-am desfundat si parca merge mai bine dar tot nu merge cum ar trebui. e destul de enervant. VA rog daca cumva puteti sa ma ajutati ca nu mai stiu ce sa ii fac. Ms