- Ghincea Dragos
- OP
- 1 mesaje
- din 22 Feb 2014
- Astra 2007 Z19TDH
- Bucuresti
Ghincea Dragos
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2007 Z19TDH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2014
- Mesaj Privat
Salutare!De curand mi-am cumparat un opel astra twintop 2007,motor 1.9 TDI ,si am o pb la decapotare!AM pus-o pe tester si mi-a dat o eroare la senzorul B 3011-01 ...vede portbagajul deschis,testerul nu poate sterge eroarea.
Va rog mult cine a avut pb de genul asta sa imi ziceti si mie cum sa rezolv pb! Unde anume este situat senzorul sau ce trebuie sa fac?!
Va rog mult cine a avut pb de genul asta sa imi ziceti si mie cum sa rezolv pb! Unde anume este situat senzorul sau ce trebuie sa fac?!
- nanutza
- **
- 341 mesaje
- din 01 Jul 2012
- Astra 2005 z17dth
- Prahova
nanutza
- Mesaje scrise: 341
- Masina: Astra 2005 z17dth
- Cont inregistrat: 01 Jul 2012
- Mesaj Privat
cosmin92
- Mesaje scrise: 87
- Masina: Astra 2006 Z19DTH
- Cont inregistrat: 07 Aug 2010
- Mesaj Privat
DAlin717
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 19 Mai 2018
- Mesaj Privat
Salut tuturor am un astra h twintop cabrio 1.9 diesel si am aceeasi problema mentionata mai sus senzor capac portbagaj deschis eroare pe tester B3011-01
L-am desfacut din suruburi de l-am masurat,si pare a fi functional senzorul:( iar cand apas pe butonul de decapotare imi suna de 3 ori si imi face un zgomot(carait) ciudat in calculatorul de decapotare!
am schimbat si calculatorul cu aceeasi serie si degeaba face la fel m-am gandit ca din el e problema din moment ce imi suna releele asa tare! Firele de pe partea stanga sunt toate verificate si bune eu cred ca nu e de acolo problema ca mi le-a refacut un electrician la un service autorizat trebuia sa mi-o repare el dar a renuntat pt ca mi-a zis ca nu mai are rabdare sa mi-o faca
Nu mai am ideie ce sa-i fac si unde sa o duc!
Poate sa ma ajute careva?
L-am desfacut din suruburi de l-am masurat,si pare a fi functional senzorul:( iar cand apas pe butonul de decapotare imi suna de 3 ori si imi face un zgomot(carait) ciudat in calculatorul de decapotare!
am schimbat si calculatorul cu aceeasi serie si degeaba face la fel m-am gandit ca din el e problema din moment ce imi suna releele asa tare! Firele de pe partea stanga sunt toate verificate si bune eu cred ca nu e de acolo problema ca mi le-a refacut un electrician la un service autorizat trebuia sa mi-o repare el dar a renuntat pt ca mi-a zis ca nu mai are rabdare sa mi-o faca
Nu mai am ideie ce sa-i fac si unde sa o duc!
Poate sa ma ajute careva?
Dusan26
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2007 A17DTC
- Cont inregistrat: 31 Aug 2020
- Mesaj Privat