zuza
- Mesaje scrise: 51
- Masina: Astra 2000 X14XE 1.4 16v 100CP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Jan 2007
- Mesaj Privat
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
Bine ai venit pe forum. Citeste regulamentul. Pune masina si motorizare in semnatura.
Daca e reglabila si incalzita am impresia ca poti gasi si separat geamul. Poti incerca la magazine de piese auto gen Augsburg,
Despre scaun poti citi pe aici pe forum , e un topic deschis de sorin666 in care explica cum a reusit sa repare un scaun Recaro.
Polish poti sa ii faci si tu acasa, Turtle Wax polish si Formula 1 ceara polish. Fac minuni, crede-ma
Daca e reglabila si incalzita am impresia ca poti gasi si separat geamul. Poti incerca la magazine de piese auto gen Augsburg,
Despre scaun poti citi pe aici pe forum , e un topic deschis de sorin666 in care explica cum a reusit sa repare un scaun Recaro.
Polish poti sa ii faci si tu acasa, Turtle Wax polish si Formula 1 ceara polish. Fac minuni, crede-ma
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
subscriu la ce a zis Florinike. Pune mana pe mouse, citeste regulamentul si da cu search-ul
Gasesti geam de oglinda separat, du-te la un magazin de piese auto cu talonul la tine. Eu l-am schimbat pe stanga (geam asferic, oglinda electrica si incalzita), m-a costat 70 ron geamul.
Atentie, daca e oglinda electrica o sa te distrezi nitel pana o montezi, sticla sta prinsa in 3 puncte, cu un sistem gen nuca, o sa le vezi cand dai jos geamul vechi. La cele electrice exista un mecanism antifortare, bratele pentru reglaj (unul deasupra nucii centrale, si unul in exterior) se "duc" singure daca le apesi nitel mai tare. Dar cu putina rabdare o montezi.
A, si sa nu apesi pe geamdecat in dreptul punctelor de prindere, altfel risti sa mai cumperi inca unul... si inca unul... si asa mai departe
Gasesti geam de oglinda separat, du-te la un magazin de piese auto cu talonul la tine. Eu l-am schimbat pe stanga (geam asferic, oglinda electrica si incalzita), m-a costat 70 ron geamul.
Atentie, daca e oglinda electrica o sa te distrezi nitel pana o montezi, sticla sta prinsa in 3 puncte, cu un sistem gen nuca, o sa le vezi cand dai jos geamul vechi. La cele electrice exista un mecanism antifortare, bratele pentru reglaj (unul deasupra nucii centrale, si unul in exterior) se "duc" singure daca le apesi nitel mai tare. Dar cu putina rabdare o montezi.
A, si sa nu apesi pe geamdecat in dreptul punctelor de prindere, altfel risti sa mai cumperi inca unul... si inca unul... si asa mai departe
zuza
- Mesaje scrise: 51
- Masina: Astra 2000 X14XE 1.4 16v 100CP
- Cont inregistrat: 23 Jan 2007
- Mesaj Privat
- eduard33
- 1,502 mesaje
- din 24 Nov 2004
- Omega 1997 X20XEV
- Bucuresti
eduard33
- Mesaje scrise: 1,502
- Masina: Omega 1997 X20XEV
- Cont inregistrat: 24 Nov 2004
- Mesaj Privat
pt intalniri , citeste topicurile de la Intalnirile Clubului
https://www.clubopel.com/viewforum.php?f=30
pt geamul de oglinda, vezi aici...e cca 65 lei daca discutam de Astra G.
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=6412
https://www.clubopel.com/viewforum.php?f=30
pt geamul de oglinda, vezi aici...e cca 65 lei daca discutam de Astra G.
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=6412
- laurentiu19
- **
- 149 mesaje
- din 22 Apr 2005
- Astra 2003 Y17DT (ISUZU)
- Bucuresti
laurentiu19
- Mesaje scrise: 149
- Masina: Astra 2003 Y17DT (ISUZU)
- Cont inregistrat: 22 Apr 2005
- Mesaj Privat
Si eu am avut geamul la oglinda stanga spart anul trecut . Am incercat la Paneuro - 280 , la Erebus 250 fara montare, la altii mai mici - 200 - 230.
Am sunat la Com Nico Serv care este importator direct (pe undeva dupa Metro Militari au si un hotel in fata depozitului) si surprixa placuta 60 RON originala GM si inca 15 RON montarea (optional).
Am sunat la Com Nico Serv care este importator direct (pe undeva dupa Metro Militari au si un hotel in fata depozitului) si surprixa placuta 60 RON originala GM si inca 15 RON montarea (optional).