- vectra-nos
- OP
- 198 mesaje
- din 12 Oct 2004
- Bucuresti
vectra-nos
- Mesaje scrise: 198
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Oct 2004
- Mesaj Privat
- Drogas
- 1,260 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Bucuresti
Drogas
- Mesaje scrise: 1,260
- Masina:
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
- vectra-nos
- OP
- 198 mesaje
- din 12 Oct 2004
- Bucuresti
vectra-nos
- Mesaje scrise: 198
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Oct 2004
- Mesaj Privat
- vali zak
- **
- 378 mesaje
- din 26 Nov 2005
- Astra 2004 Y20DTH
- Bucuresti
vali zak
- Mesaje scrise: 378
- Masina: Astra 2004 Y20DTH
- Cont inregistrat: 26 Nov 2005
- Mesaj Privat
- love4cars
- 1,440 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,440
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
Eu cred ca tine de personalitatea fiecaruia.
Daca "respecti" scopul pentru care a fost facuta masina respectiva iti iei sofer. Insa in multe cazuri aceste masini sunt detinute de fel de fel de oameni. Persoane pentru care aceste masini sunt mult peste conditia lor sociala/capacitatea de a sofa, si de aceea este de discutat daca da sau nu.
Am votat cu da, adica sofer angajat.
Daca "respecti" scopul pentru care a fost facuta masina respectiva iti iei sofer. Insa in multe cazuri aceste masini sunt detinute de fel de fel de oameni. Persoane pentru care aceste masini sunt mult peste conditia lor sociala/capacitatea de a sofa, si de aceea este de discutat daca da sau nu.
Am votat cu da, adica sofer angajat.
- LEXXX
- 1,019 mesaje
- din 25 Jan 2005
- Astra 2004 Z18XE
- Bucuresti
LEXXX
- Mesaje scrise: 1,019
- Masina: Astra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Jan 2005
- Mesaj Privat
eu am votat prima varianta, pentru sofer exista alte varante auto, astea doua au comfort deosebit in spate ce e drept, dar locurile din fata au cele mai multe dotari, etc, deci sunt construite in jurul soferului si nu al pasagerilor din spate. O idiotenie e sa-ti conduci maybachul singur in timp ce bodyguarzii se cracaneaza de ras uitandu-se la un dvd pe locurile din spate cum face mioriticul national, Becali, nu sa conduci propriul septar sau A8. Cu penultimul septar am mers, si sincer nu e mare sfaraiala in spate, e loc sa te plimbi cu trotineta, dar cam atat, in schimb in fata ai de toate, de la scaunele cu enspe mii de reglaje, pana la sistemul de infotainment cu dvd si alte jucarii de genul.
- octav13
- 2,057 mesaje
- din 17 Nov 2006
- Vectra 2003 y 22 dtr
- Teleorman
octav13
- Mesaje scrise: 2,057
- Masina: Vectra 2003 y 22 dtr
- Cont inregistrat: 17 Nov 2006
- Mesaj Privat
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
- foca montana
- 854 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
foca montana
- Mesaje scrise: 854
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
Daca am ajuns acolo, adica sa imi iau A8 sau seria 7 de la BMW, voi avea cu siguranta sofer. De ce? Pentru ca timpul pe care il petrec in masina sa il folosesc la maxim, citind presa, vorbind linistit la telefon, aranjand intalniri si in plus de ce trebuie sa suport eu tot acest trafic infernal... Aaa, daca ma duc la munte in week-end, nu mai iau soferul pt ca nu am nevoie de el sau daca ma gandesc mai bine cred ca as avea...
Nicos, depinde foarte mult de ce faci cu acea masina. Daca este luata pentru confort atunci da, cu sofer, insa daca e luata pentru etalare, fara sofer si cu badigarzii in spate. Mai exista insa si varianta RS8 sau seria 7 Alpine in care nu pune piciorul nimeni in afara de proprietar....
Nicos, depinde foarte mult de ce faci cu acea masina. Daca este luata pentru confort atunci da, cu sofer, insa daca e luata pentru etalare, fara sofer si cu badigarzii in spate. Mai exista insa si varianta RS8 sau seria 7 Alpine in care nu pune piciorul nimeni in afara de proprietar....
- Johnny Bravo
- **
- 128 mesaje
- din 03 Mai 2004
- Astra 2005 1.7 DTL
- Bucuresti
Johnny Bravo
- Mesaje scrise: 128
- Masina: Astra 2005 1.7 DTL
- Cont inregistrat: 03 Mai 2004
- Mesaj Privat
La o astfel de masina confortul este in spate. In mod normal ar trebui sa-ti iei sofer ca sa te poti bucura de ea. Desigur, si condusul masinii este interesant dar fara sofer nu vei putea sa-ti dai seama cum este restul masinii.
Ca Becali care conduce singur Maybach-ul iar adevaratul lux din masina aia e in spate...
Ca Becali care conduce singur Maybach-ul iar adevaratul lux din masina aia e in spate...
- love4cars
- 1,440 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,440
- Masina: Astra Z14XEP
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
Oameni buni, maisinile din aceasta clasa "business" sunt facute pentru oameni mari. Ambasadori, ministrii, directori de banca sau companii etc. Daca sunt subiectiv ca voi, zic ca asi conduce-o personal. Este logic ca mi-ar placea, pacat ca nu am bani s-o cumpar. Cand voi avea bani de clasa business probabil voi avea sofer pentru ca functia pe care o voi avea nu-mi va permite sa caut si loc de parcare pt ea, sa si alimentez, sa ma duc si la revizii si sa mai semnez si contracte de milioane
- King of the road
- **
- 489 mesaje
- din 15 Apr 2004
- Mures
King of the road
- Mesaje scrise: 489
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Apr 2004
- Mesaj Privat
A8 si Seria 7 (eventual si phaeton-ul) sunt genul de masini care, cred eu, pot fi conduse atat de proprietar cat si de sofer personal, fara nici o "rusine".
Spun rusine pentru ca Maybach-ul, de exemplu, este o limuzina facuta sa fie insotita de un sofer pers. mereu. Ar fi o rusine sa o conduci tu, ca proprietar, din toate punctele de vedere.
Asta e doar parerea mea.
Spun rusine pentru ca Maybach-ul, de exemplu, este o limuzina facuta sa fie insotita de un sofer pers. mereu. Ar fi o rusine sa o conduci tu, ca proprietar, din toate punctele de vedere.
Asta e doar parerea mea.
- b28cxh
- **
- 396 mesaje
- din 22 Jan 2006
- Vectra 1992 C18NZ
- Bucuresti
b28cxh
- Mesaje scrise: 396
- Masina: Vectra 1992 C18NZ
- Cont inregistrat: 22 Jan 2006
- Mesaj Privat
love are dreptate...mi se pare aberant sa iti iei o masina din clasa asta si sa o conduci tot tu...daca vrei sa conduci tu, iti iei un aston martin;) sau ceva sport...limuzinele sunt facute pt a avea sofer..ca pe la noi tot manelistul de succces se urca el la volanul S-ului, asta e partea a 2-a, ca se simte mai bine la volan
in fond de sa mai cumperi o masina cu super dotari si spatiu etc pt pasagerii din spate cand o folosesti doar ca sofer - risti sa creada lumea ca esti doar soferul ... ma rog, nu pe la noi, unde e invers - soferii altora incearca sa para ei proprietarii (ce sa-i faci, e util cand vrei sa mai agati cate o pitzipoanka cum facea un prieten care era soferul unui VIP pe un S-klasse )
in fond de sa mai cumperi o masina cu super dotari si spatiu etc pt pasagerii din spate cand o folosesti doar ca sofer - risti sa creada lumea ca esti doar soferul ... ma rog, nu pe la noi, unde e invers - soferii altora incearca sa para ei proprietarii (ce sa-i faci, e util cand vrei sa mai agati cate o pitzipoanka cum facea un prieten care era soferul unui VIP pe un S-klasse )
- b28cxh
- **
- 396 mesaje
- din 22 Jan 2006
- Vectra 1992 C18NZ
- Bucuresti
b28cxh
- Mesaje scrise: 396
- Masina: Vectra 1992 C18NZ
- Cont inregistrat: 22 Jan 2006
- Mesaj Privat
semi-offtopic>>as completa cu: e ca faza aberanta de a-ti pune lcd-uri in tetiere pt pasagerii din spate cand 99% din timp daca nu chiar 100% nu sta nici drq in spate din pacate am intalnit exemple LIVE....poate e sindromul vulpea&strugurii si ar trebui sa las astfel de oameni in pace,daca au bani de asemenea echipamente..si totusi?