ddalex_ro
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2004 X18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Jun 2006
- Mesaj Privat
Salut,
Duminica am fost lovit in spate . Azi am fost la service pentru reconstatare, ocazie cu care au fost demontate stopurile spate, si bara de protectie, ca sa se pozeze avariile de sub bara.
Dupa remontare, sistemul electric spate nu mai functioneaza: luminile nu se aprind, nici stop-uri, nici luminile de mers in spate, nici semnalizarile. Incuietoarea electrica de la portbagaj nu mai merge. Am verificat toate contactele, nu am gasit nimic in neregula. Nu-mi dau seama ce s-a intamplat. Va rog, am nevoie de sugestiile voastre:
- Ce se poate sa se fi intamplat ?
- Ce trebuie sa verific ?
prima mea idee e ca s-au ars niste sigurante, dar nu stiu unde sa ma uit.
Am nevoie de ajutorul vostru !
Duminica am fost lovit in spate . Azi am fost la service pentru reconstatare, ocazie cu care au fost demontate stopurile spate, si bara de protectie, ca sa se pozeze avariile de sub bara.
Dupa remontare, sistemul electric spate nu mai functioneaza: luminile nu se aprind, nici stop-uri, nici luminile de mers in spate, nici semnalizarile. Incuietoarea electrica de la portbagaj nu mai merge. Am verificat toate contactele, nu am gasit nimic in neregula. Nu-mi dau seama ce s-a intamplat. Va rog, am nevoie de sugestiile voastre:
- Ce se poate sa se fi intamplat ?
- Ce trebuie sa verific ?
prima mea idee e ca s-au ars niste sigurante, dar nu stiu unde sa ma uit.
Am nevoie de ajutorul vostru !
- andrei_alik
- 1,064 mesaje
- din 23 Jul 2010
- Vectra 1998 x16xel
- Bucuresti
andrei_alik
- Mesaje scrise: 1,064
- Masina: Vectra 1998 x16xel
- Cont inregistrat: 23 Jul 2010
- Mesaj Privat
ddalex_ro
- Mesaj Privat
Berlina. Cutia de sigurante e in compartimentul motor, langa baterie, corect ?
Nu am scheme de sigurante acolo.
Intrebarea mea e: circuitele de lumini pe spate sunt legate intre ele ? De ce nu ar mai merge nici-un tip de lumina ? Nu mai merg nici led-urile de stop din centrul hayon-ului
Circuitul de deschis portbagajul este pe aceeasi siguranta ? Ce legatura exista intre circuitul de portbagaj si luminile de spate ?
Nu am scheme de sigurante acolo.
Intrebarea mea e: circuitele de lumini pe spate sunt legate intre ele ? De ce nu ar mai merge nici-un tip de lumina ? Nu mai merg nici led-urile de stop din centrul hayon-ului
Circuitul de deschis portbagajul este pe aceeasi siguranta ? Ce legatura exista intre circuitul de portbagaj si luminile de spate ?
ddalex_ro
- Mesaj Privat
- andrei_alik
- 1,064 mesaje
- din 23 Jul 2010
- Vectra 1998 x16xel
- Bucuresti
andrei_alik
- Mesaj Privat
ddalex_ro
- Mesaj Privat
- andrei_alik
- 1,064 mesaje
- din 23 Jul 2010
- Vectra 1998 x16xel
- Bucuresti
andrei_alik
- Mesaj Privat
CITESTE CU ATENTIE AICI SI VEZI DACA AI VERIFICAT SIGURANTELE https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=83959
ddalex_ro
- Mesaj Privat
Merci mult, am rezolvat. tl;dr Firul de masa pe spate nu era legat.
Am luat-o invers pe urmele mecanicilor care au dat jos stopurile si bara. Dupa ce am inceput sa verific, am vazut ca firul de masa (presupun) nu mai era legat la locul lui pe blocul optic dreapta spate. Dupa ce l-am legat, totul a inceput sa mearga. Nu inteleg cum este afectat deschizatorul electric al portbagajului, dar este.
Merci mult de ajutor, andrei_alik !
Am luat-o invers pe urmele mecanicilor care au dat jos stopurile si bara. Dupa ce am inceput sa verific, am vazut ca firul de masa (presupun) nu mai era legat la locul lui pe blocul optic dreapta spate. Dupa ce l-am legat, totul a inceput sa mearga. Nu inteleg cum este afectat deschizatorul electric al portbagajului, dar este.
Merci mult de ajutor, andrei_alik !
liviu2004- Suspendat
- 2,323 mesaje
- din 28 Sep 2005
- Galati
liviu2004- Mesaje scrise: 2,323
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Sep 2005
- Mesaj Privat