- inspectoratul
- OP
- 751 mesaje
- din 11 Feb 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Timis
inspectoratul
- Mesaje scrise: 751
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Feb 2008
- Mesaj Privat
Buna,
Am o vectra b, 2001, z18xe si dupa inspectie mi s-a spus ca masina franeaza cu 30% mai putin pe roata spate/stanga. Masina are discuri fata/spate. Parca trage si putin intr-o parte cand franez.
Are cineva idee ce ar trebui sa fac sa ii dau de cap? Am vazut topic-uri similare dar toti au schimbat cate 15 chestii, eu ma gandeam ca poate a mai patit cineva ceva similar, sa nu cheltui bani in plus
Multumesc,
Cristi.
Am o vectra b, 2001, z18xe si dupa inspectie mi s-a spus ca masina franeaza cu 30% mai putin pe roata spate/stanga. Masina are discuri fata/spate. Parca trage si putin intr-o parte cand franez.
Are cineva idee ce ar trebui sa fac sa ii dau de cap? Am vazut topic-uri similare dar toti au schimbat cate 15 chestii, eu ma gandeam ca poate a mai patit cineva ceva similar, sa nu cheltui bani in plus
Multumesc,
Cristi.
- z16xep
- **
- 259 mesaje
- din 12 Jun 2012
- Astra 2006 z17dth
- Arad
z16xep
- Mesaje scrise: 259
- Masina: Astra 2006 z17dth
- Cont inregistrat: 12 Jun 2012
- Mesaj Privat
Pai ar trebui sa te uiti la placute daca mai au "viata" in ele , daca nu asta e rezolvarea este posibil sa aiba aer in instalatie , o aerisire si poate rezolvi problema, sau caz exceptional este ruginit pistonasul si nu circula lejer in etrier .
Si era sa uit >>sa verifici si culisele de la etrier sa nu fie si alea ruginite.
Dar eu as verifica prima data placutele, sa fie bune si apoi o aerisire .
Si era sa uit >>sa verifici si culisele de la etrier sa nu fie si alea ruginite.
Dar eu as verifica prima data placutele, sa fie bune si apoi o aerisire .
- inspectoratul
- OP
- 751 mesaje
- din 11 Feb 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Timis
inspectoratul
- Mesaje scrise: 751
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 11 Feb 2008
- Mesaj Privat